Emirhan İlkhan bir kez daha Süper Lig'e dönüyor! Yeni talibi belli oldu

Cem Ergün
19.06.2024 - 14:33 | Son Güncellenme: 19.06.2024 - 14:41

Geçtiğimiz sezon Süper Lig ekibi Başakşehir'de kiralık olarak forma giyen Torino futbolcusu Emirhan İlkhan, tekrardan Süper Lig'e dönmeye hazırlanıyor. İşte Emirhan İlkhan'ın yeni talibi...

Emirhan İlkhan bir kez daha Süper Lig'e dönüyor! Yeni talibi belli oldu

AJANSSPOR HABER

NTV Spor'da yer alan habere göre; sezonu Başakşehir'de tamamlayan ve Serie A ekibi Torino'ya geri dönmeye hazırlanan Emirhan İlkhan'a yeni bir Süper Lig ekibi talip oldu. İşte detaylar...

Göz Göz'den Emirhan İlkhan atağı

Süper Lig'in yeni takımlarından Göztepe, Torino'nun 20 yaşındaki orta sahası Emirhan İlkhan'ı transfer etmek istediği belirtildi.

Göztepe kiralık istiyor

Haber detayında Göztepe'nin, Emirhan İlkhan'ı kiralık olarak kadrosuna katmak istediği ifade edilirken, İtalyan ekibinin bonservisiyle vermek istediği kaydedildi.

Torino'nun, genç yıldız için 2 milyon Euro bonservis bedeli istediği belirtildi.

5 milyon Euro'ya transfer oldu

Emirhan İlkhan, 2022-23 sezonu başında Beşiktaş'tan, Torino'ya yaklaşık 5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer oldu.

İlk sezonunda 12 maçta forma giydi

İtalyan ekibindeki ilk sezonunda forma şansı bulmakta zorlanan Emirhan, yalnızca 4 maçta forma giydi ve devre arasında Sampdoria'ya kiralandı. 20 yaşındaki futbolcu sezonu toplamda 12 maçta sahaya çıkarak tamamladı.

Başakşehir performansı

Geçtiğimiz sezon Süper Lig ekibi Başakşehir'e kiralanan Emirhan İlkhan, 34 maçta forma giydi ve 10'una ilk 11'de başladı. Emirhan, bu maçlarda 2 gol ve 2 asistlik performansa imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler