Beşiktaş ile Torino arasında Emirhan İlkhan restleşmesi! 2 gün kaldı...

04.08.2022 - 11:22 | Son Güncellenme: 04.08.2022 - 11:32

Beşiktaş'ta, Serie A ekibi Torino'ya transfer olması gündemde olan altyapıdan yetişen Emirhan İlkhan muamması devam ediyor. İki kulüp arasında restleşme yaşandı.

Beşiktaş ile Torino arasında Emirhan İlkhan restleşmesi! 2 gün kaldı...

Altyapıdan yetişen milli sol beki Rıdvan Yılmaz'ı Rangers'a gönderen Beşiktaş'ta gözler, altyapıdan yetişen bir başka oyuncusu Emirhan İlkhan'a çevrildi.

Restleşme sürüyor

Torino'nun transfer etmek istediği Emirhan İlkhan için Beşiktaş ile İtalyan kulübü arasındaki restleşme sürüyor. İtalyanlar, genç oyuncu için ilettiği resmi teklife yanıt alamadı. Torino, 4.5 milyon Euro'luk satın alma opsiyonunu, Emirhan'ı sağlık kontrollerinden geçirip ödemek istedi.

Torino taksitle ödemek istedi ama...

İlk olarak 18 yaşındaki oyuncunun bonservis bedelinin ödenmesi üzerinde karşılıklı anlaşmazlık çıkmıştı. İtalyanlar serbest kalma maddesini taksitlendirmeye çalıştı ancak Beşiktaş yönetimi hukukçulardan aldığı görüşle Torino'nun bunu yapamayacağını, direkt olarak 4.5 milyon Euro'nun ödenmesi halinde maddenin geçerli olacağını iletti.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'a Vida'nın yerine vatandaşı geliyor
Habere Git

7 günlük süre yarın doluyor

Sabah'ta yer alan habere göre; Beşiktaş, Torino'nun Emirhan İlkhan'ın için yaptığı resmi teklife yanıt vermediği için iş noktalanmadı.

Ancak üzerinden 5 gün geçen teklife 2 gün içerisinde yanıt verilmesi gerekiyor. 7 günde cevap alınamazsa, Emirhan'a 4.5 milyon Euro karşılığında fesih hakkı doğacak. Torino da parayı hesaba yatırıp 18 yaşındaki futbolcunun transferini Beşiktaş'a sormadan bitirecek.

12 maçta forma giydi

Beşiktaş ile olan sözleşmesi 2025 Haziran ayı sonunda bitecek olan 18 yaşındaki Emirhan İlkhan geçtiğimiz sezonu siyah beyazlı formayla 12 maçta forma giyerken 1 gol kaydetti. Genç oyuncunun güncel piyasa değeri ise 3 milyon Euro...

Senin için hazırladığımız haberler