Emirhan İlkhan, Serie A'dan Süper Lig'e dönüyor! Takasla...

25.08.2024 - 11:25 | Son Güncellenme: 25.08.2024 - 11:40

Geçtiğimiz sezonu Başakşehir'de kerilak olarak geçirdikten sonra Torino'ya geri dönen 20 yaşındaki milli futbolcu Emirhan İlkhan'ın takasla Süper Lig'e dönebileceği ileri sürüldü. İşte detaylar...

Emirhan İlkhan, Serie A'dan Süper Lig'e dönüyor! Takasla...

AJANSSPOR - HABER

2022-23 sezonun başında Beşiktaş'tan 4.9 milyon Euro karşılığında İtalya Serie A ekibi Torino'ya transfer genç orta saha oyuncusu Emirhan İlkhan, yeni sezonda Süper Lig'de forma giyebilir.

Takasla Süper Lig'e

Torino'nun geçtiğimiz sezonu Başakşehir'de kiralık olarak geçiren Türkiye U21 Takımı'nın da forma giyen 20 yaşındaki futbolcusunu takas karşılığında Süper Lig devine gönderibeleceği ileri sürüldü.

Batista Mendy transferiyle Trabzonspor'a geliyor

61 Saat'te yer alan habere göre, Trabzonspor'un Fransız ön liberosu Batista Mendy ile ilgilenen Torino'nun bu transfer için Emirhan ilkhan'ı takasta kullanmayı planladığı kaydedildi.

Torino'da 4 maç forma giydi, Sampdoria ve Başakşehir'e kiralandı

Beşiktaş altyapısından yetişen Emirhan İlkhan, A takımda sergilediği performansın ardından Ağustos 2022'de 4.9 milyon euro karşılığında İtalyan ekibi Torino'ya transfer olmuştu. Sezonun ilk devresinde yeni kulübünde 4 maçta forma giyen 20 yaşındaki orta saha oyuncusu devre arasında Sampdoria'ya kiralandı. Burada 8 maçta sahaya çıkan Emirhan, geçtiğimiz sezonu Başakşehir'de kiralık olarak geçirdi. Ümit Milli futbolcu, turuncu lacivertli formayla 34 maçta 2 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.

Sözleşmesi 2026'da bitiyor

Torino ile olan sözleşmesi 2026 Haziran ayı sonunda bitecek olan 1.75 boyundaki Emirhan İlkhan'ın güncel piyasa değeri 3 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Senin için hazırladığımız haberler