Emirhan Topçu'dan Getafe ve Las Palmas açıklaması

İsa Kethüda
16.05.2024 - 14:30 | Son Güncellenme: 16.05.2024 - 14:35

Transfer haberleri. Süper Lig takımlarından Çaykur Rizespor'daki çıkışıyla dikkat çeken savunma futbolcusu Emirhan Topçu, önemli açıklamalar yaptı. Detaylar.

Emirhan Topçu'dan Getafe ve Las Palmas açıklaması

AJANSSPOR-HABER

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Emirhan, "Sakatlığım ciddi değil, birkaç günlük tedavi sürecim kaldı. Son hafta teknik direktörümüz uygun bulursa oynayabilirim. Son 3-4 maça kadar istediğimiz futbolu ortaya koyduk. Takımımız çok genç. İki tane tecrübeli oyuncu var. Aslında sezon başında bu kadar iyi olacağımızı tahmin etmemiştik. 

"Avrupa hedefimizi gerçekleştirebilirdik"

Ankaragücü maçında son saniyede gol yemeseydik, Avrupa hedefimizi gerçekleştirebilirdik. Yine Beşiktaş maçında son dakikada gol yedik. Ama bu önemli, gelecek sezon çok daha iyi işler yapabiliriz. Çaykur Rizespor altyapısından yetiştim ve 2 sezondur takım kaptanıyım. Bu benim için çok büyük bir onur. Rizeliyim bu yüzden çok daha gururluyum" dedi. 

"En büyük milli takımda oynamak"

A Milli takımda yer almanın en büyük hayali olduğunu belirten Emirhan, "En büyük milli takımda oynamak. Bunun için çok güçlü bir motivasyona sahibim. Tabii ki Avrupa Şampiyonası'nda milli takımda olmak istiyorum. Barış Alper Yılmaz da benim gibi Rizeli. Barış benim çocukluk arkadaşım. Aynı okula gittik. 

"Barış Alper, Premier Lig dahil bütün büyük liglerde oynayabilir"

Aynı mahallede büyüdük. Çok temiz kalpli, çok saf, iyi bir insan. Bu sezon futbolunun zirvesini yaşıyor. Böyle devam edeceğini düşünüyorum. Bence bu sezon, Premier Lig dahil bütün liglerde oynayabileceğini kanıtladı" şeklinde konuştu. 

Getafe ve Las Palmas teklifleri hakkında

Getafe ve Las Palmas'tan gelen tekliflere de değinen Emirhan Topçu, "Evet tekliflerin geldiği doğru. 2 hedefim var, birincisi Milli takım, ikincisi Rizespor'dan direkt Avrupa'ya gitmek istiyorum. Bu iki takım kulübümle görüştü. 

"Ben sadece futbola odaklanmak istiyorum"

Ben kulüp yetkililerimize, şunu söyledim: 'Ben sadece futbola odaklanmak istiyorum. Transferlere kafa yoramam. Kulüpler devre arasında yaptıkları görüşmede anlaşma sağlayamadılar. Göreceğiz sezon sonu mu olur, bir dahaki sezon mu, bakacağız" dedi. 

Bu sezonki performansı

Savunmanın merkezinde ve solunda görev yapan Emirhan Topçu, ayrıca defansif orta saha olarak da oynayabiliyor. Bu sezon ligde 32 maçta forma giyen milli futbolcu 1 gol attı, 4 gol pası verdi. Başarılı futbolcunun sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam ediyor.

Senin için hazırladığımız haberler