Emirhan Topçu için Rizespor'dan Las Palmas ve Beşiktaş açıklaması! Teklif yapıldı...

İsa Kethüda
17.07.2024 - 18:18 | Son Güncellenme: 17.07.2024 - 18:23

Süper Lig takımlarından Çaykur Rizespor'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Emirhan Topçu için Las Palmas ikinci bir teklif yaptı. Detaylar.

Emirhan Topçu için Rizespor'dan Las Palmas ve Beşiktaş açıklaması! Teklif yapıldı...

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken savunma futbolcusu Emirhan Topçu için İspanyol temsilcisi Las Palmas ikinci bir teklif verdi. 

"Beşiktaş'tan bize gelen bir teklif yok"

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan, Karadeniz temsilcisinin yönetim kurulu üyesi ve basın sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, "Emirhan için Beşiktaş'tan teklif alıp almadığımız konusu bize son günlerde çok sık soruluyor. Hayır, Beşiktaş'tan bize gelen bir teklif yok. 

"Las Palmas teklifini iletti"

Las Palmas'la dün bir görüşmemiz oldu ve şu an itibarıyla kesin bir karara varmış değiliz. Las Palmas'la olan görüşme kapandı da diyemeyiz, anlaşma ile sonuçlandı da diyemeyiz. Onlar tekliflerini iletti, biz de beklentimizi söyledik. 

"İspanya ve İtalya kulüpleri Emirhan'ı istiyor"

Biri İspanya'dan diğeri de İtalya'dan 2 kulüp daha Emirhan'ı istiyor. Emirhan altyapımızdan yetişti ve takım kaptanımız oldu. Bizim için çok önemli, onun değerini herhangi bir parasal ölçüye bağlayamayız. Tamamen onun başarısı adına hareket ediyoruz'' dedi. 

"Serdar Aziz'in transferi gündeme gelmedi"

Hasan Yavuz Bakır, Fenerbahçe'den ayrılan Serdar Aziz'in Çaykur Rizespor'la anlaştığı yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek, "Serdar Aziz çok değerli bir oyuncu; ama gündemimizde yok. Biz zaten stoper mevkiisinde yeterince oyuncuya sahibiz. Dolayısıyla Serdar Aziz'in transferi gündeme gelmedi. Şu anda böyle bir transferi düşünmüyoruz" şeklinde konuştu. 

"Kadromuza 4-5 oyuncu daha katacağız"

Lige hazır başlayacaklarına inandığını belirten Bakır, ''Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Kadromuza 4-5 oyuncu daha katacağız. Rizespor'u bu sezon daha güçlü hâle getireceğiz. Hem ligde hem kupada iddialıyız. Yurtdışı kamp çalışmaları devam ediyor. Yeni transferlerimiz takıma çok çabuk adapte oldu. Takımı büyük ölçüde koruduk. Ali Sowe ve Papanikolau takımla birlikte çalışyor. Bu sezon herkes daha güçlü bir Rizespor izleyecek'' dedi.  

Senin için hazırladığımız haberler