Emrah Atasoy: "İrfan Can Avrupa'da da başarılı olur"

27.10.2021 - 18:35 | Son Güncellenme: 27.10.2021 - 18:50

Mert Çetin, Ahmet Çalık, İrfan Can Kahveci, Berat Özdemir gibi birçok transferde önemli rol oynayan genel menajer Emrah Atasoy açıklamalarda bulundu.

Emrah Atasoy: "İrfan Can Avrupa'da da başarılı olur"

AJANSSPOR-HABER

TFF 1. Lig’de mücadele eden Gençlerbirliği, aynı zamanda yetiştirdiği oyuncularla da ön plana çıkan bir takım. Türk Futboluna birçok önemli oyuncuyu kazandıran Başkent temsilcisinde başarının mimarlarından o dönem ki Genel Menajer Emrah Atasoy, açıklamalarda bulundu.

4 futbolcunun transferinde başroldü

Mert Çetin’i Roma, Ahmet Çalık’ı Galatasaray, İrfan Can Kahveci’yi Başakşehir, Berat Özdemir’e de Trabzonspor’a satıp Gençlerbirliği kasasına önemli  gelirler elde eden Emrah Atasoy, İrfan’ın daha da iyi olacağını belirtti.

“İrfan Avrupa'da da başarılar"

Emrah Atasoy, “Yurt dışında belirlediğim bazı oyuncular vardı. Onları izleyip 4 ay sonra Türkiye’ye dönüş yaptım. Gençlerbirliği, Türk futboluna önemli isimleri kazandırdı. Ahmet Çalık, Konyaspor’da çok önemli İşler yapıyor. Mert Çetin, görev alması halinde Serie A’da başarılı olabilecek potansiyele sahip. Berat, yükselişiyle A Milli Takım’a kadar yükselerek kendini gösterdi. İrfan Can da sakatlık sonrası Fenerbahçe’deki formasına kavuşacaktır. İrfan, çok değişik özelliklere sahip. Fenerbahçe sonrası, Avrupa’da forma giymesi sürpriz olmaz. İrfan’ın Avrupa hayalini de biliyorum. Umarım her şey istediği gibi olur" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler