Kayserisporlu futblcular, Galatasaray galibiyetini değerlendirdi

Orhan Gülek
22.09.2021 - 22:14 | Son Güncellenme: 22.09.2021 - 22:30

Süper Lig'in 6. haftasında evinde Galatasaray'ı 3-0 mağlup eden Kayserisporlu futbolcular değerlendirmelerde bulundu.

Kayserisporlu futblcular, Galatasaray galibiyetini değerlendirdi

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 6. haftasında Kayserispor'a konuk olan Galatasaray, şok bir mağlubiyet aldı. Mame Thiam (2) ve Emrah Başsan'ın golleriyle engel olamayan Fatih Terim yönetimindeki Aslan, sahadan 3-0 mağlup ayrıldı.

Bu sonuçla Hikmet Karaman'lı Kayserispor puanını 10'a yükseltti. Karşılaşma sonrası Kayserisporlu futbolcular açıklamalarda bulundu.

Kayserispor'da orta saha pozisyonunda görev yapan İbrahim Akdağ, galibiyet sonrası şu ifadeleri kullandı:

Akdağ: "Ses getirmeye devam ederiz"

"Bugün Kayserispor için unutulmaz bir maç oldu. Hocamız skorun önemi olmadığını söylemişti. İstekli oynadık ve bu sonuç çıktı. Bu şekilde oynamaya devam edersek ses getirmeye devam ederiz. Camiamızı mutlu etmek için uğraşacağız. Maçın yıldızı Thiam demek istiyorum ama tüm takım halinde herkes yıldızlaştı. Beraber oynadığımız sürece isimlerin önemi yok."

Karşılaşmada iki gol atarak yıldızlaşan Kayserispor'un Senegalli futbolcusu Mame Thiam ise şöyle konuştu:

Thiam: "Analizlerde hocamızla karar verdik"

"Bugün bizim için çok önemli bir maçtı. Bugün 3 puanı kazandık, çok mutluyuz. Maçtan önce yaptığımız analizlerde hocamızla karar verdik ve önde basma kararı verdik. Takım halinde bunu iyi uyguladık ve 3 puan aldık. Şimdi önümüzde Giresun maçı var. Oradan da galibiyetle ayrılmak istiyoruz."

 

İlgini Çekebilir
Emrah Başsan Galatasaray'a gol attı, sevinmedi! Duygusal anlar
Habere Git

Son olarak Kayserispor'da Galatasaray'ın eski futbolcusu Emrah Başsan'ın attığı gol  geceye damga vurdu. İlk yarının son anlarında ceza sahası dışında bomboş kalan tecrübeli isim sol ayağıyla Muslera'nın kapattığı köşeye vurdu, Uruguaylı kaleci ters koluyla topa uzanmaya çalışsa da başarılı olamadı.

Emrah Başsan attığı bu golle takımını 2-0'lık üstünlüğe taşıdı.

Başsan: "Ekmeğini yediğim takım olunca duygulandım"

Maç sonu Başsan, yaptığı açıklamada "Oranın ekmeğini yemiş ve sonuçta herkesin tuttuğu bir takım vardır. Hiçbir zaman da inkar etmedim. Gol attığım için çok mutlu oldum ama gol attığım takım, ekmeğini yediğim takım olunca duygulandım. Şimdi ekmeğimizi Kayserispor'dan yiyoruz. Bugün attığım golü öncelikle anneme hediye etmek istiyorum. Bu maçı onun için oynadım. Takım arkadaşlarımı, yönetimi ve teknik heyeti tebrik etmeliyim. Hocamız bizi müthiş hazırladı. Şimdi bu maçı taçlandırmak gerekiyor. Alacağımız 3 puanla farklı hedefler düşünebiliriz. Bugünü anlamlı kılan golü anneme hediye etmek istiyorum, o çok iyi biliyor neler yaşadığımı, hangi duygularla maça çıktığımı... Keyif aldım, dışarıdan izleyenleri de mutlu ettiysem ne mutlu bana" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler