Emrah Başsan krallar gibi karşılandı!

01.02.2018 - 12:14 | Son Güncellenme: 01.02.2018 - 12:14

Fatih Terim onu istemedi Portekiz'in yolunu tuttu!
 
Emrah Başsan transferin son saatlerinde, Portekiz'in Vitoria Setubal kulübüne transfer olurken çok ilginç gelişmeler yaşandı. Galatasaray'da Fatih Terim'in kadroda düşünmediği Emrah Başsan, 1,5 yıl daha sözleşmesi olduğu için, sadece antrenmanlara çıkarak parasını alabilirdi. Emrah Başsan önümüzdeki yıl alacağı olan 500 bin Euro'yu sildi ve bu sezonun ilk devresinden olan alacağını da bir kısmından fedekarlık ederek, Portekiz Ligi'ne kanat açtı. 
 
Vitor Setubal onu istedi!
 
Emrah Başsan cephesinde bu gelişmeler olurken, Portekiz kulübünde ise Emrah Başsan'ın transferi için gerilimli saatler yaşandı. Çünkü Setubal Teknik Direktörü Jose Couceiro, Emrah Başsan'ın transferini çok istiyordu. Kanat oyuncusu olmasına rağmen gole yakın olması ve etkili frikikleri yüzünden başkan Victor Hugo Valente'den Türk oyuncunun transferinin bir an önce bitirilmesini talep ediyordu. Ancak işin transferin son gününe kalması Portekiz kulübünde heyacan yarattı. Emrah dün sabah erken saatte menaceri Netdet Ergezen ile Lizbon'a uçtu ve transfer işlemlerini gerçekleşmesi ile teknik direktör Jose Couceiro rahat bir nefes aldı. Çünkü Vitoria Setubal Portekiz Ligi'nde ligde kalma mücadelesi veriyor. Emrah Başsan geçen yılda Hollanda 2. Ligi'nde Fortuna Sittard'da kiralık oynamış ve attığı gollerle Sittard'ın ligde kalmasında önemli pay sahibi olmuştu. 
 
Twitter'da trend oldu!
 
Bu arada Emrah Başsan transferi Galatasaraylı taraftarlar arasında da epey yankı buldu. Sarı kırmızılı taraftarlar, oynamadan parasını almak yerine, oynamak için Portekiz'e giden Emrah Başsan'a takdirlerini sundular. Bu nedenle Emrah Başsan ismi Twitter'da trend olurken en çok konuşulan konular arasına girdi.

Senin için hazırladığımız haberler