Emrah Başsan soğuk iklimden sıcak iklime! Yeni adresi...

26.05.2021 - 13:09 | Son Güncellenme: 26.05.2021 - 13:13

Süper Lig ekiplerinden Göztepe, Erzurumspor'dan Emrah Başsan'ı transfer etmek istiyor. Göztepe'de teknik direktör Ünal Karaman'ın transfer kararı da belli oldu. İşte gelişmeler...

Emrah Başsan soğuk iklimden sıcak iklime! Yeni adresi...

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig'e veda eden takımlardan biri olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da performansıyla öne çıkan isimlerden biri olan Emrah Başsan ile ilgili transfer iddiası ortaya atıldı. Emrah Başsan hangi takıma transfer olacak?

Emrah Başsan transferine Ünal Karaman'dan onay

Milliyet'in haberine göre; Göztepe, Erzurumspor'dan Emrah Başsan'ı transfer etmek istiyor. Teknik patron Ünal Karaman'ın da onay verdiği futbolcu kariyerine herhangi bir aksilik olmazsa İzmir ekibinde devam edecek. Başsan, soğuk iklimden sıcak iklime geçiş yapmış olacak.

Emrah Başsan'ın kariyerinden notlar

Futbol hayatına Pendikspor’da başlayan Emrah Başsan, 2011-2012 sezonunda Antalyaspor’a transfer olarak Süper Lig kariyerine başladı. 5 sezon Antalyaspor forması giyen tecrübeli sol kanat, 2016-2017’de Çaykur Rizespor’a transfer oldu.

O sezonun devre arasında ise Hollanda takımı Fortuna Sittard’a transfer olan Emrah, 2017-2018’in başında Galatasaray’a geçti. Ancak sarı-kırmızılılarda çok fazla şans bulamayan oyuncu, aynı sezonun devre arasında rotasını Portekiz’e kırarak Vitoria Setubal’ın yolunu tuttu.

Bu sezonki performansı

Ancak burada da uzun süre kalamayan Emrah, 3 sezon aralıksız oynadığı Erzurumspor’a transfer oldu. Geride kalan sezonda 38 lig maçının 25’inde 11’de oynayan deneyimli oyuncu 7 gol atıp 7 de asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler