Emrah Başsan’dan takımına eleştiri: “Biraz ruh lazım!”

11.04.2021 - 21:25 | Son Güncellenme: 11.04.2021 - 21:28

Süper Lig’in 34. haftasında Beşiktaş’a 4-2 yenilen Erzurumspor’un futbolcularından Emrah Başsan maçın ardından takım arkadaşlarını eleştirdi.

Emrah Başsan’dan takımına eleştiri: “Biraz ruh lazım!”

AJANSSPOR-HABER

Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor, Süper Lig’in 34. haftasında konuk ettiği Beşiktaş’a 4-2’lik skorla boyun eğdi. Takımının ikinci golünü atan Emrah Başsan maç sonu yaptığı açıklamada çarpıcı ifadeler kullandı.

'Herkes elini vicdanına koysun'

Tecrübeli futbolcu, “Yapılması gereken ne varsa yaptık. Biraz ruh olması lazım. Biz buradan çıkmaya çalışırken takım arkadaşlarımın bazılarının ruhlarını göstermesi lazım. 3 yıldır buradayım. Düşerken de buradaydım, çıkarmasını bildik. Herkesin elini vicdanına koyması lazım” dedi.

'Alacağımız dersler var'

Emrah sözlerine şöyle devam etti: “Bugün alacağımız dersler olacaktır. Benim gol atmama önemli değil. Kalecimiz hatalı gol de yiyebilir. Futbolda takım olmak arkadaşının açığını kapatmaktır. 

'Hepimiz mücadele etmeliyiz'

Biz iyi bir takımız, daha sahiplenmemiz gerekiyor. Bu takım düştüğü zaman kolay çıkmıyor. Şimdi artık rakiplerimizle oynayacağız. Kalmak istiyorsak herkes samimi bir şekilde mücadele edecek.”     

Cenk Tosun'a geçmiş olsun dileği

Emrah Başsan ayrıca, sakatlanan Beşiktaşlı futbolcu Cenk Tosun’a da geçmiş olsun dileklerini iletti.

Senin için hazırladığımız haberler