Sivassporlu Emrah Başsan'dan TFF'ye teşekkür!

Akın Ungan
15.06.2024 - 23:56 | Son Güncellenme: 16.06.2024 - 00:05

TFF Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'da forma giyen Emrah Başsan, kendisine verilen fair play ödülü için TFF'ye teşekkür mesajı yayınladı. Detaylar...

Sivassporlu Emrah Başsan'dan TFF'ye teşekkür!

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'da forma giyen tecrübeli futbolcu Emrah Başsan, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) özel ödüllerinde En Başarılı Fair Play Kariyeri Ödülü'ne layık görüldü.

Emrah Başsan teşekkür etti

32 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Emrah Başsan, ödül için TFF'ye teşekkür etti. Başsan, kişisel sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

TFF, ödülün Emrah Başsan'a verilmesinin gerekçesini şu şekilde açıkladı: "Profesyonel futbol kariyerinde 448 maçı olan Emrah Başsan'ın bugüne kadar hiç kırmızı kartı bulunmuyor. Benzer istatistiğe sahip meslektaşları arasında da en az sarı kart gören futbolculardan biri olması, meslektaşlarına ve futbolun diğer paydaşlarına 

Emrah Başsan'ın kariyeri

Kariyerine Pendikspor altyapısında başlayan Emrah Başsan, burada profesyonel oldu. Antalyaspor, Galatasaray, Çaykur Rizespor, Fortuna Sittard, Vitoria Setubal, BB Erzurumspor ve Kayserispor'da oynayan Başsan, Temmuz 2023'te Sivasspor'a imza attı.

Emrah Başsan'ın 2023/24 sezonu performansı

2023/24 sezonunda Sivasspor formasıyla 27 maça çıkan Emrah Başsan, 7 asist kaydetti. 32 yaşındaki futbolcu 2 maçta sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler