Emrah Bayraktar'tan Adanaspor sözleri!

10.12.2019 - 15:40 | Son Güncellenme: 10.12.2019 - 15:53

Adanaspor’un yeni Sportif Direktörü Emrah Bayraktar, zorlu bir göreve geldiklerini ve kulübü zor günlerde iyi bir noktaya taşımak için taşın altına elini koyduklarını söyledi. Bayraktar, “Adanaspor benim için bir kulüpten fazlası” ifadelerini kullandı.

Radyospor’da Spor Kazanı programında Özgür Sancar’ın canlı yayında sorularını yanıtlayan Emrah Bayraktar’ın açıklamaları şu şekilde:

Emrah Bayraktar: ”Adanaspor benim için bir kulüpten fazlası”

Adanaspor’a sportif direktör olma konusu birden gelişti. Bayram Akgül Başkan ile ağabey-kardeş ilişkimiz var. Ben de Adanalıyım. Farklı kulüplerde farklı pozisyonlarda çalıştım. Adanaspor zor bir dönemden geçiyor. Adanaspor bizim için bir kulüpten fazlasıdır. Adana, baba toprağı olan bir yer. Böyle zor bir dönemde Bayram Başkan birlikte olmamızı ve elimizi taşın altına sokmamız gerektiğini söyledi. Benim babam, amcam, dayılarım… Aile boyu Adanasporluyuz. İçinde büyüdüğümüz bir kulüp. Barcelona’nın bir sloganı var; bir kulüpten fazlası diye. Adanaspor da bizim için öyle.

Emrah Bayraktar: ”Devre arası takviyelerle iyi bir noktaya ulaşmak istiyoruz”

Adana bir şehir takımı. Benim buradaki görevim idari anlamda kulübü bir noktaya taşıyabilmek. Sezon başından beri yaşanan sakatlıklar, futbolcuların cezalı duruma düşmesi…Bazı sıkıntılar yaşandı. 4 tane önemli maç var. Bu maçları iyi şekilde tamamlamak istiyoruz. Devre arası da iyi takviyelerle iyi bir noktaya ulaşmak istiyoruz.

Senin için hazırladığımız haberler