Trabzonspor, Emre Akbaba transferine odaklandı

30.08.2021 - 19:17 | Son Güncellenme: 30.08.2021 - 19:36

Son dakika transfer haberleri... Galatasaraylı Emre Akbaba, Trabzonspor'la transfer görüşmelerini sürdürüyor. İşte detaylar...

Trabzonspor, Emre Akbaba transferine odaklandı

AJANSSPOR - HABER

 

Süper Lig'de yaz transfer sezonunun kapanmasına sayılı günler kaldı. 8 Eylül Çarşamba günü sona erecek transfer sezonundan önce kulüpler ince eleyip sık dokuyor. Galatasaray'da düşünülmeyen Emre Akbaba için ligin formda ekibi Trabzonspor devreye girdi. Bordo mavililer, bu transferi bir an önce bitirme niyetinde. 

Terim, Akbaba'yı gözden çıkardı

Fanatik Gazetesi'nden Yakup Çınar, Trabzonspor'un Emre Akbaba'yı transfer edeceğini iddia edip; Fatih Terim'in oyuncuyu gözden çıkardığını ileri sürdü. Karadeniz ekibiyle Akbaba arasında görüşmeler devam ederken, iki takımın daha bu transferde istekli olduğu söyleniyor. 

86 dakika süre alabildi

Bir önceki sezon, 19 maçta forma giyen Emre Akbaba; bu yıl 3 maçta sahaya çıkarken sadece 86 dakika sahada kaldı. 2018 yılında Alanyaspor'dan 4 milyon Euro bedelle transfer edilen Akbaba, 86 dakikalık periyotta gol veya asist yapamadı. Terim, Akbaba yerine yeni transferlerden Alexandru Cicaldau'yu tercih ediyor. 

Üç büyük sakatlık yaşadı

Futbola Fransız ekiplerinden Montfermeil'de başlayan Emre Akbaba, 9 yıllık profesyonel kariyerinde iki büyük sakatlık yaşadı. Alanyaspor'da ayak bileğinden sakatlanırken; Galatasaray'da ayak tarak kemiği ve alt adale kemiği kırıldı. Bir önceki yıl, koronavirüsü ve uyluk gerilmesi de yaşayan Akbaba, kariyeri boyunca 65 resmi maçta sakatlıklardan ötürü forma giyemedi. 

Trabzon'u 90+6'da yıkmıştı

Önceki sezon, Trabzonspor'a karşı Ali Sami Yen'deki maçta oyuna sonradan giren Emre Akbaba, 90+6'da Uğurcan Çakır'dan dönen topu tamamlayarak maçtaki durumu 1-1'e getirmişti. 28 yaşındaki futbolcu, 2020-21 sezonunda 30 resmi maça çıkarken 5 gol atıp, 2 asist yaptı. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray o iddiaları yalanladı! Harroui, Babel, Emre Akbaba, Emre Kılınç...
Habere Git

Galatasaray'dan transfer iddialarına cevap

28 Ağustos Cumartesi günü Galatasaray Kulübü'nün resmi internet adresinde, basında çıkan transfer iddialarına yönelik bir açıklama metni yayınlandı. Bu metinde, Emre Kılınç ve Akbaba için: "Emre Kılınç ve Emre Akbaba için gelen teklifleri değerlendirmeye alacağına ilişkin herhangi bir kararı yoktur. Transfer aktif bir süreçtir ve transfer dönemi içinde öngörülen veya öngörülmeyen birçok gelişme yaşanabilir ancak transfer görüşmeleri, bahsi geçen muhabirin sosyal medyadaki hesabında dakikalar içinde güncelleme yaparak sergilediği mizansen gibi gelişmemektedir." denildi. 

Senin için hazırladığımız haberler