Emre Akbaba görüşme odasına

25.03.2021 - 10:33 | Son Güncellenme: 25.03.2021 - 10:39

Son dakika Galatasaray transfer haberleri...Galatasaray'da iç transferde Emre Akbaba gelişmesi yaşandı. Sarı kırmızılı yönetim, Emre Akbaba'nın sözleşmesini uzatmak için önümüzdeki günlerde görüşme yapacak. Detaylar haberimizde...

Emre Akbaba görüşme odasına

Galatasaray, Emre Akbaba'nın sözleşmesini uzatmak istiyor.

Fanatik'in haberine göre Galatasaray Yönetimi, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Emre Akbaba ile önümüzdeki günlerde masaya oturacak.

2018 yılından beri sarı-kırmızılı formayı terleten Emre Akbaba'nın sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. Bu anlamda yıldız oyuncunun menajeri, Emre Akbaba için gelen teklifleri Galatasaray yönetimine iletti. 

Ancak Aslan'ın hocası Fatih Terim'in, takımda kalmasını istediği 28 yaşındaki futbolcu da kariyerini burada sürdürmek istiyor. Hal böyle olunca yönetim ve Akbaba arasında önümüzdeki günlerde bir görüşme yapılacak. Bir aksilik olmazsa yıldız orta saha oyuncusunun sözleşmesi uzatılacak.

Trabzon iddiası gündeme gelmişti

Trabzonspor'un Emre Akbaba ile devre arasında görüştüğü, Akbaba'nın bordo mavili yetkililere sezon sonunda tekrardan görüşelim şeklinde cevap verdiği iddia edilmişti. 

Öte yandan Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Akbaba'yı Başakşehir'de çalıştığı dönemde de çok istemişti.

Senin için hazırladığımız haberler