Emre Akbaba hakkında flaş açıklama! Beşiktaş ve Galatasaray...

15.11.2017 - 17:09 | Son Güncellenme: 15.11.2017 - 17:09

Emre Akbaba hakkında flaş açıklama! Beşiktaş ve Galatasaray...

Galatasaray ve Beşiktaş'ın yeni gözdesi Aytemiz Alanyaspor'un genç yıldızı Emre Akbaba hakkında flaş yorum geldi.   

Emre'yi 2013 yılında Kahramanmaraş BBSK'dan Alanyaspor'a transfer eden şu an BB Erzurumspor'da görev yapan teknik direktör Mehmet Altıparmak, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a özel açıklamalarda bulundu. 

Beşiktaş ve Galatasaray'ın vazgeçilmezi olur!

Emre Akbaba'nın çok büyük yetenek olduğunu belirten Altıparmak, "Emre Akbaba ülkemizin en yetenekli oyuncularından birisi. İsmi Beşiktaş ve Galatasaray'la anılıyor. Her iki takımda da rahatlıkla oynayabilir ve o takımların vazgeçilmezi olur. 2013 yılında Kahramanmaraş BBSK'dan transfer ettiğimde Alanyasporlu yöneticilere 4-5 yıl sonra Emre'nin ülke futboluna damga vuracağını söylemiştim. Emre muazzam yetenek ve kişilik" ifadelerini kullandı.  

"Hedefim Avrupa"

Emre Akbaba 2 Haziran 2017 yılında Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a yaptığı açıklamada geleceğiyle ilgili, "Avrupa'ya gitmek isterim, transfer dönemi teklife göre bakılır. Büyük takımlar da olur ama Avrupa hedefim var. Avrupa'da La Liga ve Fransa Ligi'ni takip ediyorum. La Liga'yı kendime daha uygun buluyorum" diye konuşmuştu. 

(YASAL UYARI: KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ)

Senin için hazırladığımız haberler