Emre Akbaba kalsın Umut Güneş gelsin!

13.12.2021 - 10:04 | Son Güncellenme: 13.12.2021 - 10:09

Son dakika Galatasaray transfer haberleri... Sözleşmesi iki yıl uzatılan ve eski takımı Alanyaspor'a kiralanan Emre Akbaba'yı takip eden Galatasaray'ın radarına Umut Güneş takıldı.

Emre Akbaba kalsın Umut Güneş gelsin!

Umut Güneş, Galatasaray'ın listesine girdi

2000 doğumlu Umut, Berkan Kutlu'nun Galatasaray'a transferi sonrasında Alanyaspor'un yeni dinamosu oldu. Futbol altyapısını Almanya'da alan, sol ayağını kullanan ve iki yönlü orta saha oyuncusu olan Umut, Galatasaray'ın listesine girdi. 

Emre Akbaba'nın yerine Umut!

Sabah'ın haberine göre; 21 yaşındaki oyuncunun transferi sezon sonunda Emre Akbaba'nın durumuna bağlı. Sarı-kırmızılı yetkililer, Emre'yi Akdeniz ekibinde bırakıp Umut Güneş'i almaya çalışacak. 

İtalyan kulüplerinin izlediği Berkan'ın satılma ihtimalini dikkate alan Galatasaray Yönetimi, bu takas isteğine Alanyaspor yönetiminin nasıl bakacağını ise merakla bekliyor.

14 maçta 1 gol

2019-2020 sezonu başında Stuttgart II'den Alanyaspor'a transfer olan Almanya doğumlu Umut Güneş, bu sezon 14 maçta forma giyerken, 1 de gol attı. 21 yaşındaki futbolcunun piyasa değeri 1.3 milyon euro olarak gösteriliyor.

Senin için hazırladığımız haberler