Emre Akbaba küllerinden doğdu!

19.03.2021 - 20:14 | Son Güncellenme: 19.03.2021 - 20:20

Son dakika haberleri… Galatasaray’da son 2 maça ilk 11’de başlayan Emre Akbaba, Çaykur Rizespor karşısındaki iyi futbolunu müthiş bir golle süsledi. Milli futbolcu kadroya dahi alınmadığı haftalara da adeta nispet yaptı. İşte detaylar…

Emre Akbaba küllerinden doğdu!

BURHAN CAN TERZİ-AJANSSPOR

Süper Lig’in 31. haftasında oynanan Galatasaray-Çaykur Rizespor maçının ilk yarısına Emre Akbaba damga vurdu. Çok değil henüz iki hafta önce kadroya giremeyen orta saha oyuncusu ilk yarının yıldızı oldu.

Takımda kalıp kalmayacağı belli değil

Galatasaray’da sözleşmesinin son yılında olan Emre Akbaba, son dönemde yolların ayrılacağı bir futbolcu olarak bakılıyor, hatta geniş kadroda bir opsiyon olarak bile görülmüyordu. 

Ligin 29. haftasındaki Sivasspor maçında kadroya bile alınmayan 28 yaşındaki futbolcu, son iki haftadır maçlara ilk 11’de başlıyor.

Rizespor kalesine müthiş füze

Emre Akbaba’nın bugün ilk 11’de başlaması maç öncesi eleştirilmişti ama karşılaşmanın ilk yarısında üst düzey performans göstererek buna kendisi yanıt verdi. 31’inci dakikada harika bir şut çeken milli futbolcu kariyer gollerinden birine imza attı. 

57 dakika oynadı

Emre böylece bu sezonki ikinci golünü kaydetti. Tecrübeli futbolcu takımı 3-2 geriye düştükten sonra 57. dakikada oyundan alındı.

Senin için hazırladığımız haberler