Emre Akbaba transfer olduğu yeni takımıyla antrenmanda!

06.09.2021 - 10:56 | Son Güncellenme: 06.09.2021 - 13:38

Transfer haberi... Galatasaray'da beklentilerin altında kalan Emre Akbaba, Süper Lig ekibi Alanyaspor'a transfer oldu. Gelişme ve transfer detayları...

Emre Akbaba transfer olduğu yeni takımıyla antrenmanda!

Burhan Can TERZİ-AJANSSPOR 

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'da yeteri kadar forma şansı bulamayan Emre Akbaba'nın yeni adresi belli oldu. Emre Akbaba, Alanyaspor'a transfer oldu. Detaylar haberde...

Emre Akbaba yeniden Alanyaspor'da

Galatasaray'da Emre Akbaba sezon başında 2 yıllık yeni sözleşmeye imza attı. Sarı-kırmızılı takımda ilk 11'de düzenli şans bulması düşük ihtimal olan futbolcu eski takımı Alanyaspor'a kiralık olarak transfer oldu.

Alanyaspor ile antrenmana çıktı

Dün şehre gelen Emre Akbaba, Alanyaspor ile ilk antrenmanına da bugün çıktı. Yakın zamanda Trabzonspor ile de transferde adı geçen Emre Akbaba, büyük çıkış yakaladığı Alanyaspor'da sezon sonuna kadar forma giyecek. 

4 milyon Euro ödenmişti

Hatırlanacağı üzere futbolcu, 4 milyon Euro bonservis bedeli ödenerek Galatasaray tarafından transfer edilmişti. Akbaba, yaşadığı sakatlıklar sonrası beklentinin altında kaldı. Futbolcu, 74 maçta 14 gol 8 asist üretti. 

Galatasaray'da ne kadar kazanıyordu? 

Hatırlanacağı üzere Emre Akbaba'ya 3 sezon boyunca yıllık 1 milyon 750 bin Euro ödeneceği açıklanmıştı. Yeni anlaşmaya göre futbolcu ile 8.5 milyon lira karşılığında el sıkışılmıştı.

Emre Akbaba'dan transfer sonrası ilk sözler

Alanyaspor'a dönen Emre Akbaba, transfer sonrasında sosyal medya hesabından açıklama yayınladı. Akbaba, "Her zaman, ne yaşarsam yaşayayım, iyi günde kötü günde elimden gelenin en iyisini; sadece kendim için değil bana destek olup emek verenler için de yapmayı hedefledim. Büyük bir umut ve heyecanla geldiğim Galatasaray ailesine, başta Fatih Hoca olmak üzere üzerimde emeği olanlara teşekkür ediyorum. Bana tekrar kucak açarak kendimi gösterme imkanı sağlayan, inandığımız hedeflerde birlikte yol alacağımız Alanyaspor camiasına da yeniden merhaba demek istiyorum. Ben hazırım, Allah utandırmasın..."

Senin için hazırladığımız haberler