Emre Akbaba yanıt verdi: "Galatasaray için yaptığım fedakarlıklar..."

Eren Tuncay
07.04.2021 - 14:33 | Son Güncellenme: 07.04.2021 - 14:39

Galatasaray'da Emre Akbaba, kendisi hakkında yapılan haberlere sosyal medya hesabından yanıt verdi. Akbaba, "Galatasaray için yaptığım fedakarlıklar inanın daha fazla" dedi. İşte Emre Akbaba'nın açıklaması...

Emre Akbaba yanıt verdi: "Galatasaray için yaptığım fedakarlıklar..."

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray'ın 28 yaşındaki futbolcusu Emre Akbaba, hakkında çıkan haberlere dair sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

'İmza parası istedi'

Basında yer alan haberlere göre Emre Akbaba'yla yeni sözleşme imzalamak isteyen sarı-kırmızılı kulüp, Akbaba'nın 500 bin Euro imza parası istemesi sonrasında geri adım atmıştı.

"Sadece gülüp geçiyorum"

Çıkan haberle ilgili açıklama yapan Akbaba, "Sezon başından beri hakkımda birçok asparagas haber yapılmak suretiyle taraftarın önüne atıldım, sesimi çıkarmadım. Bu haberlere bu saatten sonra sadece gülüp geçiyorum." dedi.

"Galatasaray için yaptıklarım..."

Galatasaray için fedakarlıklar yaptığını vurgulayan Akbaba, "Benim Galatasaray için maddi olarak yaptığım fedakarlıklar inanın gazetede çıkanlardan çok daha fazlası. Bu kulüp için savaşırken de iki kere ayağımı sahada bıraktım. Zamanı gelince herkes görecek kimin ne talep ettiğini. Şimdi lütfen müsaade edin de büyük hedefimize odaklanalım." ifadelerini kullandı.

Emre Akbaba'nın istatistikleri

Bu sezon Galatasaray formasıyla Süper Lig'de 19 maça çıkan Emre Akbaba 2 gol attı ve 3 asist yaptı. Sarı-kırmızılı kulüple toplam kariyerinde ise 28 yaşındaki futbolcu 62 maçta 11 gol ve 8 asistlik katkı sağladı.

Senin için hazırladığımız haberler