Emre Akbaba'dan Milli Takım ve Vagner Love sözleri!

27.08.2017 - 13:30 | Son Güncellenme: 27.08.2017 - 13:30

Emre Akbaba'dan Milli Takım ve Vagner Love sözleri!

AJANSSPOR ÖZEL- Aytemiz Alanyaspor'un genç yıldızı Emre Akbaba, Radyospor'da yayınlanan Maç Merkezi programında Salim Manav ve Tolga Kuru'nun sorularını yanıtladı.

 

 

'Bu sezon daha iyi Emre Akbaba olacak'

İlk olarak kişisel performansını değerlendiren Emre Akbaba, "Tabii ki benim için iyi başlangıç oldu. İlk 3 haftada 2 gol 2 asist kaydettim. Takım olarak sadece 1 puan toplayabildik. İnşallah puanlar toplarız. Bu sene hedeflerimi yükselttim. Geçen sezon benim için geçiş dönemiydi. İnşallah bu sezon daha iyi Emre Akbaba olacak" dedi.

 

'Pozisyonları değerlendirirsek...'

Takımının ilk üç haftalık performansı hakkında ise Emre, "Geride kalan 3 maçta rakipten çok fazla pozisyonlara girdik, bu pozisyonları değerlendirirsek bence bizim için umutlu bir sezon olabilir" ifadelerini kullandı.

 

'Zor bir fikstür var'

Konyaspor ve Fenerbahçe maçlarına da değinen yıldız oyuncu, "Önümüzde zor bir fikstür var. Konyaspor'la deplasmanda karşılaşacağız, Fenerbahçe'yi ağırlayacağız. Konyaspor maçında puanları almaya çalışacağız. Önümüzdeki haftalar adına rahatlayalım" diye konuştu.

 

'Vagner Love'ın işi zor'

"Vagner Love ile iletişim çok iyi. Hem saha içinde hem saha dışında. Gol kralı olmasını isterim fakat bu sezon yıldız oyuncular geldi. Bu sezon işi zor olacak. Fransızca bilmem benim için ve diğer yabancı oyuncular için avantaj"

 

Milli Takım?

"Tabii ki her zaman dediğim gibi her Türk oyuncu Milli Takım'a çağrılmak ister. Ben motivasyonumu düşürmeyeceğim. Çalışmaya devam edeceğim. Geçen sezondan daha iyi işler yapmak istiyorum ama gol ve asist noktasında sayı olarak hedefim yok"

YASAL UYARI: BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler