Emre Akbaba'dan transfer sözleri! 'Büyük takımlar da olur ama...'

02.06.2017 - 13:17 | Son Güncellenme: 02.06.2017 - 13:17

AJANSSPOR ÖZEL- Aytemiz Alanyaspor'un genç yıldızı Emre Akbaba, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

A Milli Takım Aday Kadrosu'na çağrılan Emre Akbaba yaşadığı duyguları ve merak edilenleri, Radyospor'da Salim Manav'a anlattı.

İşte Emre Akbaba'nın röportajından önemli satırbaşları:

'Pasaportumu sordular...'

"Milli Takıma seçildiğim haberini aldığımda araba kullanıyordum. Birkaç saat önce pasaportumu sordular tahmin ettim ama kesin değil diye düşündüm. Fransa'dan kuzenim aradı, o sırada araba kullanıyordum haberi alınca çok sevindim"

'Aday kadroya çağrılmayınca...'

"Her Türk oyuncu gibi herkesin Milli Takım hedefi var. Milli Takımı beklediğim zamanlar oldu, bir önceki aday kadroya çağrılmayınca artık kendimi beklentiye sokmayacağım dedim. Beklenti içerisinde olmamak daha iyi"

'Kırılma noktası Alanyaspor'

"Kariyerimde kırılma noktası Alanyaspor'a gelişim diyebilirim. Hem ben hem Alanyaspor yükselişe geçti"

'Bütün teknik adamlar katkı sağladı'

"Gelişimime bütün teknik adamlar katkı sağladı. Mehmet Altıparmak, Hüseyin Kalpar ve Saffet Susic hepsinden ayrı ayrı şeyler öğrendim"

'Transferimi düşünmedim, her zaman sahaya odaklandım'

"Hakkımda transferimle alakalı basında haberler çıktı. Lig devam ettiği için transferimi düşünmedim, her zaman sahaya odaklandım. Milli Takıma seçilmek güzel bir duygu fakat orada kalıcı olmak şu andaki hedefim"

'Avrupa hedefim var'

"Avrupa'ya gitmek isterim, transfer dönemi teklife göre bakılır. Büyük takımlar da olur ama Avrupa hedefim var. Avrupa'da La Liga ve Fransa Ligi'ni takip ediyorum. La Liga'yı kendime daha uygun buluyorum"

' Tercihim Vagner Love'

"Vagner Love gol krallığını gerçekten hak etti. Türkiye'ye ilk geldiğinde sıkıntı yaşadı fakat daha sonra her maçta gol attı, takıma ve skora katkı sağladı. Samuel Eto'o geçen sezon müthiş bir performans sergiledi fakat ikisi arasında tercih yaparsam bu sezon için tercihim Vagner Love olur"

'Yüzde yüz performansımızı sergileyeceğiz'

"Çaykur Rizespor ile maçımız var. Karşılaşma onlar açısından çok önemli. Takımda sakat ve cezalı oyuncularımız var, eksik çalışıyoruz. Karşılaşmada yüzde yüz performansımızı sergileyeceğiz"

' idolüm Zidane'

"Fransa'daki çoğu çocuk gibi idolüm Zinedine Zidane. Şu anda ise en çok beğendiğim oyuncu Andrés Iniesta"

YASAL UYARI: BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler