Galatasaray'dan Adana Demirspor'a Transfer Olan Emre Akbaba'nın Maaşı Belli Oldu

Akın Ungan
09.09.2022 - 17:02 | Son Güncellenme: 09.09.2022 - 20:07

Galatasaray'dan Adana Demirspor'a transfer olan Emre Akbaba'nın maaşı belli oldu. Emre Akbaba, Galatasaray'da aldığı maaşın 3 katını kazanacak. İşte detaylar.

Galatasaray'dan Adana Demirspor'a Transfer Olan Emre Akbaba'nın Maaşı Belli Oldu

AJANSSPOR HABER

Geçtiğimiz sezonu Alanyaspor'da kiralık olarak tamamlayan ve iyi futbolunu bu sezon Galatasaray'ın hazırlık kampında gösterdiği performansla devam ettiren Emre Akbaba, Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'a transfer oldu. Tecrübeli orta sahanın Adana temsilcisinden kazanacağı maaş ise şaşırttı.

Galatasaray'ın 3 katı kazanacak

Fanatik'in haberine göre Galatasaray'a 500 bin Euro ödeyerek Emre Akbaba'yı kadrosuna katan Adana Demirspor, oyuncuya Sarı-Kırmızılılar'da kazandığı ücretin 3 katını verecek. Galatasaray'da 8 milyon TL kazanan Emre Akbaba'nın, Adana Demirspor'dan 20 milyon TL üstü para kazanacağı belirtildi.

İlgini Çekebilir
Ross ligin en hazır ismi!
Habere Git

Başka teklifler de vardı

Özellikle Mertens ve Juan Mata'nın transferlerinden sonra Galatasaray'dan ayrılmak istediğini yönetime bildiren Emre Akbaba, eski kulübü Alanyaspor ve Fatih Karagümrük'ten teklif aldı. 29 yaşındaki futbolcu, bu iki takımın teklifini düşük bulurken, Adana Demirspor'u tercih etti.

Senin için hazırladığımız haberler