''Emre Akbaba'ya teklif geldi''

09.03.2017 - 19:08 | Son Güncellenme: 09.03.2017 - 19:08

AJANSSPOR ÖZEL - Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Radyospor'da yayınlanan Haber Aktif programında Emrah Karalinç ve İlker Koç'a gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Çavuşoğlu, Fenerbahçe maçının dışında gündemlerindeki diğer konulara açıklık getirdi. 

Çavuşoğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

"Halis Özkahya bizi çok yaktı"

Başakşehir maçında iyi oynadık ama atamadık. Ayrıca rakibimiz Başakşehir'in attığı golde el vardı. Halis Özkahya bizi bu sezon çok yaktı. Artık bu maç geride kaldı. Futbolcularımız tamamen Fenerbahçe maçına konsantre olmuş durumda. Fenerbahçe zor bir rakip , zaten ligimizde kolay rakip yok.

"Aziz Yıldırım ve yöneticilerle görüştük"

Fenerbahçe'den çekinmiyoruz, iyi bir takımız bazı maçlarda yansıtamadık ama kendimize güveniyoruz. Lig de kalmamız için ne yapmamız gerekiyorsa yapacağız. Başkan Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe yöneticileriyle görüştük, bir istekleri olup olmadığını sorduk. Bütün misafirlerimizle ilgileniyoruz. Galibiyet için güzel bir prim koyduk.

"Emre Akbaba'ya teklif geldi mi?"

Oynadığımız futbolla daha yukarılara çıkacağımıza inanıyoruz. Emre Akbaba, burada yıldızlaştı bizle özdeşleşti, Vagner Love takımın abisi ve bize çok yardımcı oluyor. Takımda çok iyi bir beraberlik var ve inşallah bunun sonucunu da alacağız. Emre Akbaba'ya, Osmanlıspor ve Trabzonspor'dan devre arasında teklif geldi ama biz ligde kalmak istiyoruz ve sezon bitene kadar onu satmayı düşünmüyoruz. Bunu ilettik kulüplerimize onlar da anlayışla karşıladılar.Alanyaspor camiasına çağrım ise takıma sahip çıkmaları ve tribüne gelmeleri olacak. Hocamız Saffet Susic'ten de çok memnunuz.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler