Emre antrenör değil futbolcuymuş!

04.03.2020 - 23:39 | Son Güncellenme: 04.03.2020 - 20:48

Emre antrenör değil futbolcuymuş!

Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal ile yolların ayrılmasının ardından Emre Belözoğlu'nun takımı çalıştıracağı iddia edilmişti ancak Denizlispor maçı hazırlıkları, Volkan Demirel, Zeki Murat Göle ve Fatih Yıldız yönetiminde gerçekleştirildi.

Takımın yaptığı idmanda takımın başında olacağı iddia edilen Emre Belözoğlu, çalışmalarını takımdan ayrı salonda sürdürdü.

Fenerbahçe Süper Lig Cemil Usta Sezonu 25. haftasında 7 Mart Cumartesi günü saat 20.00’da Yukatel Denizlispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün akşam saatlerinde Can Bartu Tesislerinde yaptığı antrenmanla başladı.

Yardımcı antrenörler Volkan Demirel, Zeki Murat Göle ve Fatih Yıldız yönetiminde gerçekleştirilen antrenman saat 18.00’da başladı.

Trabzonspor maçında ilk 11’de forma giyen oyuncular antrenmanı rejenerasyon çalışması ile tamamladı. Diğer futbolcular ise koşu, ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından iki grup halinde 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçla antrenman sona erdi.

Fenerbahçe, Yukatel Denizlispor maçının hazırlıklarını 5 Mart Perşembe günü yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Senin için hazırladığımız haberler