Emre Belözoğlu: "Ben Fenerbahçeliyim! Fenerbahçe taraftarı vefalıdır"

Feride Kara
09.02.2022 - 17:38 | Son Güncellenme: 09.02.2022 - 17:48

Başakşehir teknik direktör Emre Belözoğlu "Ben Fenerbahçeliyim. Fenerbahçe taraftarı vefalıdır. Onların beni sevdiğini bilmek en büyük gururdur." dedi

Emre Belözoğlu: "Ben Fenerbahçeliyim! Fenerbahçe taraftarı vefalıdır"

Gaziantep FK ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Medipol Başakşehir'de teknik direktör Emre Belözoğlu açıklamalarda bulundu.

5 değerli oyuncuyu kadromuza kattık

Ara transferde 5 tane çok değerli oyuncuyu kadrolarına kattıklarını söyleyen Belözoğlu, "Hepsi içerideki rekabeti artıracak, kaliteyi yükseltecek. Hepsinin takımımıza ciddi katkıları olacak. Mutluyuz. İnşallah sezon sonunda sonuçlarla beraber örtüşecek bir sezon finali yaparız. Bu oyun ve oyuncu gücümüz var" dedi.

Ben Fenerbahçeliyim

Sarı lacivertli taraftarın her zaman vefalı olduğunu dile getiren Belözoğlu, "Ben Fenerbahçeliyim. Orada çok güzel zamanlarım geçti. Fenerbahçe taraftarı vefalıdır. Onların bana gösterdikleri sevgiye layık olmaya çalıştım. Tabii ki hatalarım olmuştu. Beni sevdiklerini bilmek yeterli bir gururdur. Onlara bir kez daha teşekkür ederim.” şeklinde konuştu

İlgini Çekebilir
Başakşehir, Trezeguet ve Pizzi'yi kiralık olarak transfer etti
Habere Git

 Erol Bulut ile verimli bir çalışma dönemimiz oldu

Gaziantep FK'nın teknik direktörü Erol Bulut ile ilgili olarak konuşan Belözoğlu "Erol hocayla verimli bir çalışma dönemimiz oldu. Uzun sürmesini isterdim ben ama o günün şartlarında ayrıldım. Erol hoca kendisini ispatlamış bir isim. İki takım da kazanmak için sahaya çıkacak. İki takım için de zor maç ama biz hazırlığımızı yaptık. Keyifli, centilmence bir maç olsun inşallah."

 

 
 

Senin için hazırladığımız haberler