Emre Belözoğlu bile çare olamadı! Mauricio Isla'dan kötü haber

Orhan Gülek
23.11.2021 - 15:07 | Son Güncellenme: 23.11.2021 - 15:22

Emre Belözoğlu'nun barışmaları için yoğun çabasına rağmen Fenerbahçeli eski yıldız Mauricio Isla ve Gala Caldirola çifitinden gelen haber hayranlarını üzdü.

Emre Belözoğlu bile çare olamadı! Mauricio Isla'dan kötü haber

AJANSSPOR - HABER

Eski Fenerbahçeli futbolcu Mauricio Isla ve Gala Caldirola çiftinden kötü haber geldi. Fenerbahçe'de oynadığı dönemde evliliği krize giren ve Gala Caldirola ile boşanma aşamasına gelen Mauricio Isla ile Fenerbahçe'de o dönem Emre Belözoğlu ilgilenmişti.

Emre Belözoğlu o dönem takım arkadaşı Isla'nın bitme noktasına gelen evliliğinin kurtulmasında önemli rol oynadığı belirtilmişti.
 
 
 
 
 

Dans programına katılması Isla'yı bir hayli kızdırmıştı

Gala Caldirola, ülkesinde bir dans yarışmasına katılınca evlilik krize girmişti. Isla'nın Fenerbahçe'de oynadığı dönemde Caldirola'nın, kızını da alarak ülkesi Şili'de yayınlanan bir dans programına katılması Isla'yı bir hayli kızdırmıştı. Mauricio Isla'nın, eşi Gala Caldirola'dan boşanma noktasına geldiği ancak son anda vazgeçtiği ifade edilmişti.

Uçuş yasağına takılınca devreye Emre Belözoğlu girdi

Kovid-19 salgını sebebiyle dans yarışması iptal edildi ve ikili arasındaki buzlar tesadüfen koronavirüs sayesinde erimişti. Caldirola, yaşananların üstüne Isla ile fotoğraflarını paylaşıp, "Aşk elimizde, onu bulmanın ne kadar zor olduğunu unutuyoruz" paylaşımında bulunmuştu. Caldirola, bu gelişmelerin ardından Şili'den İstanbul'a dönmek istedi ancak koronavirüs sebebiyle uçuş yasağına takılınca devreye Emre Belözoğlu girdi.

Belözoğlu, Isla'nın da ailesiyle birlikte karantinaya girmesi için izin ald

Kızı ile İstanbul'a getirilip, öğrenci yurdunda karantinada kaldı. Belözoğlu, Isla'nın da ailesiyle birlikte karantinaya girmesi için izin aldı. Karantina hayatı Isla ve Gala'nın evliliğini de tamir etti.

Isla: "İlişkimize bir mola vermeye karar verdik"

Tüm bunların ardından Fenerbahçe'den Falamengo'ya transfer olan Isla'nın eşi Gala ile ayrılığı ortaya çıktı. "Bir gün çift olarak birlikte bir yolculuğa çıkmaya karar verdiğimiz aynı aşkla, bugün hala sahip olduğumuz sevgiyi kaybetmeden ilişkimize bir mola vermeye karar verdik" diyerek ayrılığı duyurdu.

"Sebep; kişisel"


Eski Fenerbahçeli yenge ayrılıkla ilgili olarak "Ayrılığın sebeplerinin kişisel olduğunu söylüyorum. Aramızda kavga veya kırgınlık için hiçbir sebep olmadığını açıklamak istiyorum. İkimiz de dürüst olmanın her zaman işleri yapmanın en iyi yolu olduğunu düşünüyoruz" belirtti.

 

 

Gala Caldirola: "Türkiye'den ayrılmak benim için çok zor olmadı"

Gala Caldirola, Türkiye'den ayrıldığı için üzgün olmadığını söylemişti. "Türkiye'den ayrılmak benim için çok zor olmadı. Aslında kızımın doğduğu ve çok fazla sevgimin olduğu bir ülke olmasına rağmen, orada kendimi çok geliştiremedim ve çok fazla arkadaşım, herhangi bir işim olmadı. Beni ülkeye bağlayacak herhangi bir şey yoktu. O yüzden ayrılmak benim için zor olmadı, çok mutluyum."

"Baklavayı özleyeceğim"

"Değişiklikleri severim, sürekli aynı yerde kalmaktan hoşlanan bir insan değilim. Bizimle birlikte çalışan, bize yardımcı olan Apo'yu özleyeceğim. Onunla harika bir ilişkimiz vardı ve ailesi de beni çok seviyordu. Küçük kızımın doğumunu, büyümesini gördüler. Baklavayı da özleyeceğim, çok güzeldi."

"Türkiye'de yaşadığım en zor şey..."

"3 yıl boyunca Türkiye'de yaşadığım en zor şey, bir işyerinde kendimi geliştirmek için bir yol aramak oldu ve hiç başarıya ulaşamadım. Aktif kalmayı seven bir insanım ve evde çok fazla zaman geçirdim. Anne olmayı, eş olmayı, ev işleri yapmayı seviyorum ancak ev hanımı olmak bana göre değil. Kendimi geliştiremedim."

"Türkiye'de anne oldum"

"Türkiye'de annelik deneyimini yaşamak en güzel şeydi. Hamileliğimi yaşadım, yeni bir annenin tecrübesini gördüm. Bu benim yanıma aldığım en güzel anı oldu."

Luz ELif'i dünyaya getirdi

Mauricio Isla ve Gala Caldirola 2016'da ilişkilerine başladı. Isla'nın Fenerbahçe'de oyandığı dönemde Gala Caldirola 2018'de kızı Luz ELif'i dünyaya getirdi. Ertesi yıl İspanya'da dünya evine girdiler.

Senin için hazırladığımız haberler