Kasımpaşa-Başakşehir Maçında Emre Belözoğlu Serkan Seçber İle Tartıştı

Akın Ungan
30.04.2022 - 19:34 | Son Güncellenme: 30.04.2022 - 19:56

Süper Lig'de Medipol Başakşehir, Kasımpaşa deplasmanında 3-2 kazandı. Maçın ardından Emre Belözoğlu, Kasımpaşa CEO'su Serkan Reçber ile tartıştı. İşte detaylar.

Kasımpaşa-Başakşehir Maçında Emre Belözoğlu Serkan Seçber İle Tartıştı

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında Kasımpaşa ile Medipol Başakşehir karşı karşıya geldi. Başakşehir, Avrupa yolunda kritik virajda Kasımpaşa karşısında 3-2 kazandı. Maçta son düdüğün ardından Medipol Başakşehir Teknik Sorumlusu Emre Belözoğlu, sinirlerine hakim olamadı. Genç çalıştırıcıyı teknik heyet güçlükle sakinleştirebildi.

Kasımpaşa CEO'su Serkan Reçber ile tartıştı

Maç içinde Başakşehir Teknik Sorumlusu Emre Belözoğlu ile Kasımpaşa CEO'su Serkan Reçber arasında tartışma çıktı. 90 dakika sonunda ise bu ikili karşı karşıya geldi. Sinirlerin gerildiği ortamda taraflar zorlukla sakinleştirildi.

Tartışma taçtan çıktı

Karşılaşmanın son dakikalarında yaşanan bir taç pozisyonunda, Kasımpaşalı futbolcuların topu Başakşehir'e vermemesi ile tartışma çıktı.

Serkan Reçber, Belözoğlu'nun üzerine koştu

Mücadelenin hakemi Alper Ulusoy'un bitiş düdüğünü çalmasının ardından Kasımpaşa CEO'su Serkan Reçber, Medipol Başakşehir Teknik Sorumlusu Emre Belözoğlu'nun üzerine koştu.

Emre Belözoğlu karşılık verdi

Serkan Reçber'in üzerine doğru geldiğini gören Emre Belözoğlu, karşılık verdi ve kısa sürede ortalık karıştı. Teknik heyetin güçlükle tuttuğu taraflar, zor sakinleştirildi. İkilinin sakinleştirilmesi ile soyunma odalarının yolu tutuldu.

Senin için hazırladığımız haberler