Emre Belözoğlu dümene geçti bile

21.04.2020 - 13:03 | Son Güncellenme: 21.04.2020 - 13:08

Emre Belözoğlu dümene geçti bile

Fenerbahçe'de gelecek sezon sportif direktör olarak görev yapması beklenen Emre Belözoğlu, fiilen kolları sıvadı bile.

AJANSSPOR - ÖZEL

Teknik direktör arayışından yeni sezonda transfer edilecek futbolculara kadar şimdiden yönetime fikir verme noktasında devreye giren Emre Belözoğlu, koronavirüs nedeniyle liglere ara verilince, yeni sezonda üstleneceği görevin provalarına da başlama olanağı buldu.

Tüm hocaları açık açık uyardı

Belözoğlu, ilk toplantısını altyapı birimiyle gerçekleştirdi.

Altyapıdaki tüm hocalarla bir toplantı gerçekleştiren Belözoğlu'nun, "Kulüpler Türkiye Futbol Federasyonu ve UEFA'nın finansal kısıtlamaları nedeniyle zaten harcamalarında kısıtlmaya gitmek zorunda. Şimdi bunun üzerine bir de koronavirüs çıktı. Tüm planlar alt üst oldu. Bu diğer yandan altyapıların önemini de kat kat artırdı. Biz de altyapıdan beslenmek zorundayız. Herkes artık eskisinden çok daha ciddi olarak işini yapmak zorunda. Üste taşıyacağımız oyuncu vermek için yoğun şekilde çalışın. A takımın faydalanacağı oyuncu çıkmazsa, yönetim de ona göre tasarrufta bulunacaktır." şeklinde konuştuğu öğrenildi.

Son ara transferde 1 oyuncu alabildi

Sarı laciverli kulüp, TFF'nin belirlediği bütçe limitini aştığı için bu sezonun devre arasında sadece Simon Falette'yi transfer edebilmiş, ihtiyaç duyduğu diğer transferleri gerçekleştirememişti.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz. 

Senin için hazırladığımız haberler