Emre Belözoğlu'ndan transfer açıklaması! Visca, Tolgay, Oğuzhan...

İsa Kethüda
08.12.2021 - 14:38 | Son Güncellenme: 08.12.2021 - 14:54

Transfer haberleri... TFF Süper Lig takımlarından Medipol Başakşehir teknik direktörü Emre Belözoğlu, gündeme dair açıklamalar yaptı. İşte Belözoğlu'nun açıklamaları.

Emre Belözoğlu'ndan transfer açıklaması! Visca, Tolgay, Oğuzhan...

AJANSSPOR-HABER

TFF Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir teknik direktörü Emre Belözoğlu, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Belözoplu ligdeki durumları ve transfer süreci hakkında da konuştu. 

"Visca'nın takımda kalmasını isterim"

TRT Spor'a konuşan Belözoğlu, "Visca'nın takımda kalmasını isterim. Hedeflerimiz var. Teklif geldiğini de düşünmüyorum. Bana ulaşan bir şey yok. Sinan Gümüş üzerinde de hiçbir planlamam yok.

Tolgay Arslan & Oğuzhan Özyakup

Tolgay Arslan ve Oğuzhan Özyakup için de transfer düşüncemiz yok. Teknik direktörlük zor bir meslek, takımın potansiyelini biliyordum. Aykut Kocaman'dan iyi bir ekip devraldım. Futbolcularımdan güçlü bir oyun talep ediyorum, her maçı kazanmamız gerektiğini belirtiyorum. 

"Rakipten çok kendi takımımın analizine önem veriyorum"

Asıl başarı oyuncularımın, ben onlara yardımcı oluyorum. Rakipten çok kendi takımımın analizine önem veriyorum. Futbolcu kardeşlerime oynatmak istediğim oyunu ezberletmeye çalışıyorum.

"Trabzonspor, çok ciddi bir avantaj yakaladı"

Trabzonspor, çok ciddi bir avantaj yakaladı, oyun disiplininden kopacaklarını zannetmiyorum. Her zaman başarılı olmak isterim, teknik adamken hedefim kupalar kazanmak. Umarım bunu Medipol Başakşehir'de yakalarım.

"A Milli Takım Teknik Direktörü olmayı isterim"

Sevildiğinizi hissetmek, insanların sizden beklentisi olması gurur verici şeyler; şu an ben onları yaşıyorum. Rakamlardan bağımsız, oyuna hangi felsefeyle baktığınız daha değerli. Bir gün A Milli Takım Teknik Direktörü olmayı isterim.


İşte Emre Belözoğlu'nun Şenol Güneş'e verdiği o 7 isim

"Çok değerli teknik adamlarla çalıştım"

Kariyerimin son 6-7 yılında hocalarıma yardımcı antrenör gibi destek vermeye çalıştım. Çok değerli teknik adamlarla çalıştım, her birinden ayrı şeyler öğrendim" dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler