Emre Belözoğlu: ''Fenerbahçe, kurulduğu günden bu yana baskı hissediyor''

25.04.2021 - 23:15 | Son Güncellenme: 25.04.2021 - 23:25

Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu, Süper Lig'in 37. haftasında alınan Kasımpaşa galibiyetinin ardından konuştu. İşte Belözoğlu'nun açıklamaları...

Emre Belözoğlu: ''Fenerbahçe, kurulduğu günden bu yana baskı hissediyor''

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig’in 37. hafta kapanış mücadelesinde Fenerbahçe, Kasımpaşa’yı konuk etti. Sarı-lacivertliler karşılaşmadan 3-2’lik galibiyetle ayrılarak şampiyonluk yarışında kayıp yaşamadı. 

 

Sarı - lacivertlilerin A takım Direktörü Emre Belözoğlu, mücadelenin ardından yaptığı açıklamalarda ''Fenerbahçe kurulduğu günden bu yana baskı hissediyor. Sonuna kadar mücadele edeceğiz'' dedi. 

 

'Ne olursa olsun topun bizde kalmasını istiyorum'

Sezon sonuna kadar sergiledikleri futbolu sürdürmek istediklerini belirten Emre Belözoğlu, ''Kazandığımız için mutluyum. İlk yarı için de mutluyum ama ikinci yarı için aynı şeyleri düşünmüyorum. Ne olursa olsun topun bizde kalmasını istiyorum. Sezon sonuna kadar bunu yapmaya çalışacağım. O dakikalarda istediğimiz oyun da çıkıyor. İkinci yarıda bile 3-4 tane net pozisyon yakaladık'' dedi. 

 

Kasımpaşa'nın iyi bir takım olduğuna dikket çeken ve Beşiktaş ile Trabzonspor'u yendiklerini hatırlatan Belözoğlu, bugün oynadıkları futboldaki doğru ve yanlışları analiz edeceklerini de söyledi.

 

'Gerçekçi olup oyunun her anını iyi oynamalıyız'

Ligin 38. haftasında Alanyaspor ile karşılacakları mücadeleye değinen genç çalıştırıcı, zor bir deplasmana gittiklerinin altını çizerek, ''Her maç final, her maçı kazanmamız gerektiği için baskı oluyor ama rahatsız değiliz. Fenerbahçe kurulduğu günden bu yana baskı hissediyor. Sonuna kadar mücadele edeceğiz. Oyunun geliştiğini düşünüyorum ama her şey mükemmel diyemem. Oyuncular bundan keyif alıyor. Gerçekçi olup oyunun her anını iyi oynamalıyız. Bütün arkadaşlarımı neredeyse 100 dakika yaptıkları mücadeleden dolayı tebrik ederim'' diye konuştu. 

'Çok güçlü bir camiayı temsil ediyoruz'

Ligde kalan maçlarını ve şampiyonluk yarışını değerlendiren Belözoğlu, ''Tüm maçları kazanmak istiyoruz. 25 tane değerli oyuncum var. Değişiklikleri yaparken 3 gün sonraki maçı düşündüm. Hepsine teşekkür ederim. Biz biriz. Çok güçlü bir camiayı temsil ediyoruz. Şampiyonluk yolunda bazen 5 dakika oyuna girecek oyuncu bile önemli. Kazanırken neyi düzeltmemiz gerektiğini de düşünmeliyiz'' ifadelerini kullandı. 

Fenerbahçe'de Mesut Özil ne zaman dönecek?

Belözoğlu, Mart ayındaki Antalyaspor sınavında sakatlanan Mesut Özil'in durumu hakkında bilgi vererek sözlerini noktaladı:

 

''Mesut antrenmanlara başladı, sonra kasığında ağrı hissetti. Bu yüzden bu hafta düşünmedik ama son 4 haftada düşünüyoruz. Mesut çok önemli bir futbolcu.''

Senin için hazırladığımız haberler