Emre Belözoğlu futbolculara ne diyecek? Hakan Ural açıkladı

28.03.2021 - 16:22 | Son Güncellenme: 28.03.2021 - 16:42

Fenerbahçe haberleri… Yakın arkadaşı olan Emre Belözoğlu ile sarı lacivertli takım üzerine yaptığı sohbeti paylaşan Hakan Ural, Fenerbahçe’deki yeni dönemde nelerin değişeceğinin sinyalini verdi. Detaylar haberimizde…

Emre Belözoğlu futbolculara ne diyecek? Hakan Ural açıkladı

AJANSSPOR-HABER

Bir dönem Fenerbahçe TV'de program da yapan Hakan Ural, Emre Belözoğlu ile yaptığı görüşmeyi anlattı. Televizyonda yorumculuk yapan Hakan Ural, Murat Zorlu ve Alp Eralp'in YouTube'da yaptığı 'Sadece Fenerbahçe' programına konuk oldu.

“Bulut haftalar önce gidecekti”

Ural, yakın arkadaşı Belözoğlu'nun futbolun patronu olduğunu belirterek, Erol Bulut'un ayrılık kararını yüzde 100 doğru bulduğunu söyledi. Ural, duyumlarına göre haftalar önce Belözoğlu'nun Erol Bulut'un ayrılması için karar aldığını ancak uygulatamadığını belirtti.

 

"Galatasaray maçının kaybedilmesinden sonra ertesi gün Erol Bulut'u yollardım" diyen Ural, kararın geç alındığını vurguladı.

 

Ural, teknik direktörlük görevine gelen Emre Belözoğlu ile yaptığı görüşmeyi de programda dile getirdi. Ural şöyle konuştu: "Emre Belözoğlu ile oturuyoruz, konuşuyoruz. Emre Belözoğlu teknik kapasite açısından takımı çok yeterli buluyor. Yapması gereken şeyin oyuncuları, maç konsantrasyonu ile alakalı mücadele yönünü geliştirecek psikolojik telkinde bulunması gerektiğini düşünüyor. Söylediği bu."

 

“Beşiktaşlılar Kızılderili gibi”

Belözoğlu'nun kendini çok iyi ifade ettiğini söyleyen Ural, "Emre'ye söylediğimi söylüyorum. Futbolculara bırakın 1 ya da 2 oldum demesin. İlk 11 koşsun, 10'da 10 yapmazsa ben burada zübük bıyık bırakacağım. Ona söylediğimi söylüyorum. Bütün takımlara saygım var ama en önde Beşiktaş olduğu için söylüyorum. Üç oyuncu sayıyorum sana. Aboubakar direk tabela yapar, Atiba 38 yaşında 400 bin Euro'ya geldi ve Arabistan liginden gelen eski oyuncumuz Josef de Sousa… Bu üç oyuncuyla Beşiktaş bu farkı yaptı. Ne yaptı. Beşiktaş teşbihte hata olmaz Kızılderili gibi her topa basıyor. Fenerbahçe'de Emre takımı kendisi gibi yapmalı" diye konuştu.

 

"Emre Belözoğlu Fenerbahçe'nin başında kalacak"

Ural, Emre Belözoğlu'nun sonuç ne olursa olsun gelecek sezon Fenerbahçe'nin başında olacağını düşündüğünü söyledi. Ural, "Emre Fenerbahçe'nin çok farkında olan bir adam. Yani hem takım potansiyeli hem mevcut oyuncular, camia, beklentiler, hedefler... Türkiye olarak da görmüyor o zaten. Fenerbahçe kulübü Avrupa vitrininde her zaman kesinlikle yer almalı. Orada yer almanın da kriterleri içeride belli" dedi.

 

"Caner ile konuştuğu gibi Gökhan ile konuşmaz"

Belözoğlu'nun futbolcu psikolojisinden çok iyi anladığını belirten Ural, konuşmasına şöyle devam etti: "Şöyle bir hissim var. Emre çok başarılı olacak gibi geliyor. Futbolcu psikolojisini çok iyi biliyor. Caner ile konuştuğu gibi Gökhan ile konuşmaması gerektiğini biliyor. o yüzden Emre'nin başarısız olma ihtimali yok. Başlangıç çok önemli. Denizli maçı çok önemli...İyi bir sonuçta 10'da 10 bile yapabilir. Fenerbahçe'nin saha içi saha dışı kararlı gözü kara bir kahramana ihtiyacı var. Ben Emre'yi tanıyorum Onun söylemlerini biliyorum. Ya hero ye mero. 'Ben hiç bir şey kazanmasam, Fenerbahçe'nin bu kadrosuyla maksimum ne yapabileceğini gelecek antrenöre ve camiaya gösterecek 10 hafta yaşatırım' diyecektir."

Senin için hazırladığımız haberler