Emre Belözoglu ilk büyük maçını kazandı

15.10.2021 - 21:57 | Son Güncellenme: 16.10.2021 - 10:23

Fenerbahçe'deki 10 maçlık serüvenin ardından teknik direktör olarak ilk büyük maçını Beşiktaş'a karşı oynayan Emre Belözoğlu sahadan galibiyetle ayrıldı.

Emre Belözoglu ilk büyük maçını kazandı

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'de 9. haftanın açılış maçı nefes kesti. Medipol Başakşehir gol düellosuna sahne olan maçta Beşiktaş'ı 3-2 yendi. Ev sahibi ekipte teknik adam değişikliği hemen sonuç verdi.

Ailesi de yalnız bırakmadı

Boz Baykuşlar'da görevi Aykut Kocaman'dan devralan Emre Belözoğlu ilk sınavını bu karşılaşmada yaşadı. Takımının başında ilk kez sahaya çıkan genç teknik adam alınan galibiyetle büyük sevinç yaşadı. Gollerde tribündeki eşi ve oğluna dönerek kutlama yaptı.

Son bölümdeki hamlesi tuttu

Özellikle skor 1-1'e geldikten sonra Beşiktaş baskısı artınca Belözoğlu iki hamle yaptı. 76. dakikadaki değişikliklerle Gulbrandsen ve Şener Özbayraklı'yı oyuna süren teknik adam bunun karşılığını aldı. 

Gulbrandsen girdi, 1 gol 1 asistle oynadı

Gulbrandsen önce 82. dakikada Okaka'nın golünde asisti yaptı. Ardından 85'te de kendisi ağları havalandırarak takımını 3-1'lik üstünlüğü getirdi. 

Belözoğlu ilk büyük sınavından geçti

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe Teknik Direktörü olarak 10 maça çıkan Emre Belözoğlu, dört büyüklerle karşılaşmamıştı. 41 yaşındaki çalıştırıcı böylece kariyerinin teknik adam olarak ilk büyük maçında sahadan galibiyetle ayrıldı.

Senin için hazırladığımız haberler