Emre Belözoğlu ilk maçına çıkıyor! Hedef 3 puan...

İsa Kethüda
04.04.2021 - 13:10 | Son Güncellenme: 04.04.2021 - 13:28

Fenerbahçe haberleri... Süper Lig'in 32. hafta mücadelesinde Denizlispor ile yarın sahasında karşılaşacak olan Fenerbahçe'de hedef 3 puandan ötesi. Sarı-lacivertli takımda teknik sorumlu Emre Belözoğlu da ilk maçına çıkacak. İşte detaylar...

Emre Belözoğlu ilk maçına çıkıyor! Hedef 3 puan...

Barış ŞEHİRLİOĞLU- AJANSSPOR

Süper Lig’de Fenerbahçe'nin pazartesü günkü rakibi Denizlispor. Sarı lacivertli takımda teknik sorumlu Emre Belözoğlu ilk kez saha içinde takımın başında yer alacak. 

Galatasaray kaybetti, Fenerbahçe'ye fırsat doğdu

Galatasaray’ın deplasmanda Hatayspor’a kaybetmesi ile Kanarya'ya fırsat doğdu. Sarı lacivertli takım Denizlispor karşılaşmasından 3 puan alması halinde 2 puan geride bulunduğu ezeli rakibinin 1 puan üzerine çıkarak ikinci sıraya yerleşecek.

Emre Belözoğlu takımı mental açıdan hazırlıyor

Kalan 10 maçın önemini her fırsatta oyuncularına anlatan Belözoğlu, oyuncuları ile özel görüşmeler de yapıyor. Genç çalıştırıcı takımı sadece taktik olarak değil, mental açıdan da hazırlıyor.

Belözoğlu takıma saha içinde topa daha çok sahip olan, pas trafiğini iyi yapan, pres uygulayan ve pozisyonlar üretebilecek bir oyun anlayışını yerleştirmeyi hedefliyor.

Savaşan ve iyi pas yapan bir takım istiyor

Emre Belözoğlu orta saha üzerinde de titizlikle duruyor. Savaşan ve iyi pas yapan bir kurgu isteyen genç teknik adam Ozan Tufan’ı kesin olarak oynatmayı düşünürken Luiz Gustavo, Jose Sosa, Mert Hakan ve İrfan Can Kahveci arasından da tercih yapacak.

Senin için hazırladığımız haberler