Emre Belözoğlu, Kadıköy'ü üzdü

05.02.2022 - 20:29 | Son Güncellenme: 05.02.2022 - 20:49

Süper Lig 24. haftasında Fenerbahçe kendi evinde Medipol Başakşehir'i konuk etti. Emre Belözoğlu teknik direktör olarak ilk kez rakip olduğu maçın özeti ve daha fazlası...

Emre Belözoğlu, Kadıköy'ü üzdü

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe, Süper Lig 24. haftasında Medipol Başakşehir'i kendi evinde konuk etti. Sarı-Lacivertlilerin eski teknik direktörü ve futbolcusu Emre Belözoğlu, teknik adamlık kariyerinde ilk kez Kadıköy'de rakip olduğu Kanarya'yı mağlup etti. İşte detaylar...

Crespo cezalı duruma düştü


Karşılaşmanın 24. dakikasında sarı kart gören Crespo, cezalı duruma düştü. Portekizli futbolcu, Sarı-Lacivertlilerin, Giresunspor karşılaşmasında görev alamayacak.

Emre Belözoğlu ilk kez rakip oldu

Emre Belözoğlu, futbol oynadığı, sportif direktör ve teknik direktörlüğünü yaptığı Fenerbahçe'ye karşı ilk kez teknik direktör olarak saha kenarında bulundu. Başakşehir'de ise hem futbol hem de teknik adam olarak görev aldı. Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'den Başakşehir'e gittikten sonra tekrar Fenerbahçe'ye dönerek futbolu bırakmış ve daha sonra sportif direktör olarak görev almıştı. Erol Bulut'un Fenerbahçe'den ayrılmasından sonra ise teknik adamlık kariyerine ilk kez Fenerbahçe'de başlamıştı.

Başakşehir'de Tolga Ciğerci, ceza sahası dışından şansını denedi. Crespo'nun müdahalesi sonrası top, üst direğe çarpıp, kornere gitti. 

Ozan kaptanlığı kabul etmedi


Maçın ikinci yarısına İsmail Kartal, İrfan Can'ın yerine Watford'tan geri çağırılan Ozan Tufan ile başladı. Sosa, kaptanlık pazubandını Ozan'a vermek istedi. Fakat, Ozan kabul etmedi. Kaptanlık pazubandı Sosa'da kaldı.
 
 

İlk gol 61. dakikada

Medipol Başakşehir, Berkay'ın köşeye doğru vurduğu şutun, Berke'yi geçerek ağlarla buluşması sonucu Fenerbahçe karşısında Kadıköy'de skoru 1-0 yaptı. 

Maçtan dakikalar

18. dakikada Hasan Ali Kaldırım’ın pasında topu alan Danijel Aleksic’in ceza yayı civarından vuruşunda meşin yuvarlak direğe çarpıp dışarı gitti.

26. dakikada Jose Sosa’nın sol kanattan kullandığı serbest vuruşta meşin yuvarlak direkt kaleye yöneldi ve kaleci Volkan Babacan’da kaldı.

27. dakikada sol kanattan İrfan Can Kahveci’nin pasında ceza sahası içi sol tarafında topla buluşan Dimitrios Pelkas’ın son çizgiye inerek dar açıdan yaptığı vuruşta meşin yuvarlak kaleci Volkan Babacan’da kaldı.

32. dakikada Tolga Ciğerci’nin ceza sahası dışından vuruşunda kaleci Berke Özer son anda meşin yuvarlağı kornere çeldi.

35. dakikada sağ kanattan Danijel Aleksic’in kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içinde iyi yükselen Leo Duarte’nin kafa vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Berke Özer’de kaldı.

39. dakikada sağ kanattan Berkay Özcan’ın ortasında ceza sahası içinde iyi yükselen Stefano Okaka’nın kafa vuruşunda meşin yuvarlak kalenin solundan dışarıya gitti.

Senin için hazırladığımız haberler