Emre Belözoğlu kararını verdi! Başakşehir'de beklenmeyen ayrılık...

03.12.2021 - 13:09 | Son Güncellenme: 03.12.2021 - 16:59

Başakşehir kariyerine iyi bir başlangıç yapan Emre Belözoğlu, devre arası ve sezon sonu transfer planlaması için harekete geçti. İstanbul ekibinde flaş bir ayrılık kapıda...

Emre Belözoğlu kararını verdi! Başakşehir'de beklenmeyen ayrılık...

Emre Belözoğlu'nun göreve başlamasıyla üst üste aldığı galibiyetlerle üst sıralara tırmanan Başkaşehir'de flaş gelişmeler yaşanıyor. Turuncu Lacivertli ekipte sürpriz bir ayrılık kapıda! İşte yaşanan son dakika gelişmesinin ayrıntıları...

BELÖZOĞLU AYRILACAK İLK İSMİ BELİRLEDİ 

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra Başakşehir'in başına geçen Emre Belözoğlu'nun Turuncu-Lacivertlilerdeki kariyeri olağanüstü başlamıştı. Devre arası ve sezon sonu transfer planlaması için kolları sıvayan Emre Belözoğlu, takımdan ayrılacak ilk ismi belirledi.

8 YILLIK BAŞAKŞEHİR MACERASI BİTİYOR 

Buna göre sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 35 yaşındaki Alexandru Epureanu'nun 8 yıllık Başakşehir macerası noktalanıyor.

OCAK AYINDA VEDALAŞACAK 

Akşam'da yer alan habere göre Başakşehir'de transfer çalışmalarına başlayan Emre Belözoğlu, Alexandru Epureanu ile ayrılık kararı aldı. Geçtiğimiz haftalarda kendisine yöneltilen transfer sorusuna 'Gençleşmemiz gerekiyor' cevabını veren Emre Belözoğlu, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 35 yaşındaki Epureanu ile vedalaşacak.

EPUREANU'NUN YERİNE LEMOS

Emre Belözoğlu'nun Epureanu'nun yerine düşündüğü isim ise Fenerbahçe'den. Başarılı teknik direktör, Sarı-Lacivertlilerde sportif direktörlük görevini yürütürken transferini gerçekleştirdiği Mauricio Lemos'u takımında görmek istiyor.

BEERSCHOT'A KİRALANMIŞTI 

Fenerbahçe kadroda düşünmediği Mauricio Lemos'u sezon başında 1 yıllığına Belçika ekibi Beerschot'a kiralamıştı.

241 MAÇTA GÖREV ALDI 

2014-2015 sezonunda Başakşehir'e transfer olan Alexandru Epureanu, 241 maçta görev aldı. Moldovalı futbolcu 241 karşılaşmada 5 gol atarken 2 asist yaptı ve kulübün en önemli isimleri arasında yer almayı başardı.

ŞAMPİYONLUK SEVİNCİ YAŞADI 

Başakşehir'in 2019-2020 sezonunda elde ettiği şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Alexandru Epureanu, Moldo Milli Takım formasıyla 100 maçta görev alırken 8 gol atma başarısı gösterdi. Epureanu'nun sözleşmesi 30 Haziran 2022 tarihinde sona erecek.

Senin için hazırladığımız haberler