Emre Belözoğlu: "Kendimi hiçbir zaman affetmeyeceğim"

İsa Kethüda
26.05.2024 - 22:11 | Son Güncellenme: 26.05.2024 - 22:14

Son dakika haberleri. Süper Lig’de Ankaragücü ile küme düşen Emre Belözoğlu maç sonunda verdiği röportajda çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte detaylar.

Emre Belözoğlu: "Kendimi hiçbir zaman affetmeyeceğim"

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig’in son haftasında deplasmanda Trabzonspor’a 4-2 mağlup olarak Süper Lig’e veda eden Ankaragücü’nde teknik direktör Emre Belözoğlu maç sonunda yaptığı açıklamalarda kendisi için sert ifadeler kullandı. 

"Özür diliyorum"

Maç sonu yayıncı kuruluşun mikrofununa konuşan 43 yaşındaki teknik adam "Artık taktik ve teknik konuşmak istemiyorum. 7 ay boyunca samimi şekilde emek verdik. Karşılığını alamadığımız maçlar oldu. Acı bir tecrübe. Bütün Ankaragücü camiasına büyük bir özür borçluyuz. Tüm samimiyet ve yüreğimle özür diliyorum. Benden yana herkese hakkım helal olsun. Onlara bu acıyı yaşatanlardan biri olarak ömrüm boyunca vicdanımda hissedeceğim. Onlardan bir kez daha samimice özür diliyorum. Onlar çok daha iyilerini hak ediyorlar" ifadelerini kullandı.

Göz yaşlarına hakim olamadı 

Trabzonspor ile oynanan maçta 2 kere öne geçmesine rağmen üstüğünlüğü koruyamayan Ankaragücü teknik direktörü Emre Belözoğlu, Bordo-Mavili ekibin skoru 2-2’ye getiren golünün ardından göz yaşlarına hakim olamadığı anlar kameralara yansıdı.

Son 6 maçta galibiyet alamadı

Emre Belözoğlu yönetiminde ki Ankara ekibi Süper Lig’de çıktığı son 6 maçta galibiyet yüzü göremezken sadece 3 beraberlik aldı. Sarı-Lacivertli ekip Hatayspor ve Konyaspor’un yalnızca 1 puan gerisinde bulunuyordu.

Senin için hazırladığımız haberler