Emre Belözoğlu: "Mevcut durumdan çok rahatsızız"

06.12.2020 - 23:12 | Son Güncellenme: 06.12.2020 - 23:20

Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu, Denizlispor karşılaşmasının ardından açıklama yaptı. Hakem yönetiminden çok rahatsız olduklarını söyleyen Belözoğlu, sadece sahaya odaklanmak istediklerini ifade etti. Emre Belözoğlu Ali Palabıyık için neler söyledi? İşte yanıtı...

Emre Belözoğlu: "Mevcut durumdan çok rahatsızız"

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe, Süper Lig'in 11. haftasında deplasmanda Denizlispor'u 2-0 yendi. Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu, maç sonrasında hakem yönetimi ve kararları için neler söyledi? İşte yanıtı...

Emre Belözoğlu, hakem kararlarına tepkili

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'de sportif direktör olarak görev yapan Emre Belözoğlu, 2-0 kazanmalarına karşın hakem Ali Palabıyık'ın yönetimine ve hakem kararlarına tepki gösterdi. 

"Saha içine odaklanmak istiyoruz ama müsaade edilmiyor"

A Spor'a konuşan Emre Belözoğlu, "Çok rahatsızız. Biz rahatsızız, bu şekilde devam etmez bu. Herkes bunu bilsin. Biz sadece sahaya odaklanmak istiyoruz ama buna müsaade edilmiyor. Mevcut durumdan çok rahatsızız" ifadelerini kulladı.

Şampiyonluğa inanıyor...

Hatırlanacağı üzere Emre Belözoğlu, geride bıraktığımız günlerde basın mensuplarına açıklamalar yapmış ve şampiyonluğa inandığını söylemişti. Belözoğlu, Erol Bulut ve ekibine güvendiğinin altını çizmiş, "Onun önderliğinde ve liderliğinde bu takım şampiyonluğa ulaşacak. Buna inanıyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler