Emre Belözoğlu: "Meydan okuma haftası olacak"
Editör: İsa Kethüda
Son Güncelleme /
Kasımpaşa Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında Kocaelispor ile berabere kaldıkları maç sonrası açıklama yaptı.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR-HABER
Kasımpaşa Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında Kocaelispor ile 1-1 berabere kaldıkları maç sonrası açıklamalarda bulundu.

Selçuk İnan: "Bu ligde matematiksel olarak kalmak önemliydi"
"Kazansaydık çok rahatlayacağımız süreç olabilirdi"
Zor haftalara girdiklerini söyleyen Emre Belözoğlu, "Herkes için çok zor haftalar. Kazansaydık çok rahatlayacağımız süreç olabilirdi. Haftaya başladığımızda düşme hattıyla 2 puan vardı, şimdi 4 puan. Teknik adamların işi kolay değil. Her takıma bu zorluğu yaşattılar.

"1 puana sevinmiyorum"
1 puana sevinmiyorum. 3 puanla 4 puan arasındaki farkı da bilebilecek tecrübeliyim. Oyun anlamında üstün taraf bizdik. Golü attıktan sonra oyunu soğutmak isteyen Kocaeli takımı vardı. Meydan okuma haftası olacak. İnşallah Ankara'dan kafamız dik şekilde dönmek istiyoruz" diye konuştu.



