Emre Belözoğlu milli takıma dönüyor

23.08.2017 - 10:43 | Son Güncellenme: 23.08.2017 - 10:43

Emre Belözoğlu milli takıma dönüyor
Borussia Dortmund’da forma giyen Emre Mor pazartesi gecesi sürpriz bir şekilde önce menajeri Muzzi Özcan’la yollarını ayırdı, ardından Serie A’nın dev ekiplerinden AC Milan’la anlaştı.
Hakan Çalhanoğlu’nun da menajerliğini yapan Bektaş Demirtaş ile çalışmaya başlayan Emre Mor’un bu kararının arkasından yakından tanıdığımız bir isim çıktı:
A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu. 4 Ağustos’ta ay yıldızlı ekibimizin başına getirilen Rumen teknik adam, kariyerine Türkiye’de değil de Avrupa’nın önde gelen liglerinde devam etmek isteyen Emre Mor’u arayarak, menajeri Muzzi Özcan’la yollarını ayırmasını istedi.
MUZZI Özcan’ın Emre için Inter’le yaptığı görüşme sırasında fazla miktarda menajerlik parası istediğini bu nedenle transferinin gerçekleşmediğini söyleyen Lucescu’ya bir destek de Hakan Çalhanoğlu’ndan geldi. Tecrübeli oyuncu, genç yıldıza sürekli olarak menajerini değiştirmesi gerektiğini bu sayede daha iyi yerlere gelebileceğini söyledi.
 Ayrıca Euro 2016 sonrası prim skandalıyla çalkalanan Milli Takım’da tek para almayan oyuncu olan Emre’ye bu parayı menajerinin aldığı söylendi. Ve Emre tüm bu konuşmaların ardından Özcan’la yollarını ayırmakla kalmadı Hakan Çalhanoğlu’nun da formasını giydiği AC Milan’la anlaştı. Milli futbolcuya Fiorentina, Napoli, Inter, Celta Vigo ve Fenerbahçe gibi önemli takımlar talip olmuştu
İşte Milan'ın bu sezon yaptığı diğer transferler:
Leonardo Bonucci
Andre Silva
Andrea Conti
Hakan Çalhanoglu
Mateo Musacchio
Ricardo Rodríguez
Lucas Biglia
Franck Kessie
Nikola Kalinic
Fabio Borini
Niccolò Zanellato
Antonio Donnarumma
Başakşehir'in Sevilla ile 2-2 berabere kalarak Şampiyonlar Ligi gruplarına kalma fırsatını kaçırdığı maçın ardından 37 yaşındaki Emre Belözoğlu'nun performansı gündeme oturdu.
Başakşehir’in tecrübeli futbolcusu Emre Belözoğlu, dün oynanan Sevilla karşılaşmasında sergilediği futbolla herkesi kendisine bir kez daha hayran bıraktı.
Özellikle ikili mücadele ve takımı yönetme konusunda muhteşem bir oyun sergileyen Emre, eski yıllardaki performansını aratmadı.

Arda Turan'ı da yeniden milli takıma döndüren A Milli Takım'ın yeni teknik direktörü Mircea Lucescu'nun, 2018 Dünya Kupası yolundaki 4 kritik maç için Emre Belözoğlu'nu kadroya alacağı öğrenildi.

37 yaşında olmasına rağmen oynadığı futbol ve tecrübesiyle Süper Lig'in en başarılı futbolcularından biri olan Emre Belözoğlu yeniden milli takımda forma giymeye hazırlanıyor.
2 ve 5 Eylül'de A Milli Takımın Ukrayna ve Hırvatistan ile oynayacağı maçların kadroları merakla beklenirken, Başakşehir futbolcusu Emre Belözoğlu'nun yeniden milli takımda olacağı öğrenildi. (CNN Türk)
Senin için hazırladığımız haberler