Emre Belözoğlu o istatistiğe dikkat çekti

05.04.2021 - 18:44 | Son Güncellenme: 05.04.2021 - 23:21

Son dakika Fenerbahçe haberleri… Emre Belözoğlu, sarı lacivertlilerin başında Denizlispor’a karşı çıkacağı ilk sınavı öncesi takımıyla ilgili çarpıcı bir istatistiği paylaştı. İşte detaylar…

Emre Belözoğlu o istatistiğe dikkat çekti

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe Teknik Sorumlusu Emre Belözoğlu, Denizlispor maçından önce açıklamalarda bulundu. Sözlerine “Camiamıza hayırlı olsun. Fenerbahçe'nin genel anlamda direktörlüğünü yapmak herkese nasip olmaz, kendimi şanslı hissediyorum” diyerek başlayan Belözoğlu şunları söyledi: 

'Baskılara alışığım'

“Futbolculuk bitti, başka bir görev başladı. Şu anda ise başka bir görevdeyim. Psikolojik olarak kendimi birçok ortama hazırladım, futbolculuk dönemimde de baskılar altında mücadele ettim. Bugün oyunu iyi okumamız gerekiyor.”

'Sahamızda 65 gündür kazanamıyoruz'

Türkiye'de 13-14 takımın büyüklere karşı aynı oyunu oynadıklarını da vurgulayan Emre Belözoğlu’nun “Rakibin de buna benzer oynayacağını düşünüyorum. Kazanmak için oynamak gerçekten kolay değildir. İç sahada 65 gün oldu kazanamıyoruz" vurgusu dikkat çekti.

'Rakiplerin kaybı motive etti'

Fenerbahçe’nin teknik patronu ayrıca, “Kaybettiğimiz maçların analizlerini yaparak hazırlandık. İyi hazırlandığımızı düşünüyorum, inşallah sonuç da istediğimiz gibi olur. Rakiplerimizin puan kaybetmesi bir motivasyon oluşturuyor elbette. Takımın motive şekilde geldiğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler