Emre Belözoğlu orta sahada değişikliğe gidiyor!

İsa Kethüda
11.04.2021 - 12:02 | Son Güncellenme: 11.04.2021 - 12:15

Fenerbahçe A Takım Futbol Direktörü Emre Belözoğlu, Gaziantep Futbol Kulübü ile oynanacak mücadelede orta sahada değişikliğe gidecek. İşte detaylar...

Emre Belözoğlu orta sahada değişikliğe gidiyor!

Barış ŞEHİRLİOĞLU-AJANSSPOR

Süper Lig'in 34. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, pazartesi günü sahasında Gaziantep Futbol Kulübü’nü konuk edecek. Sarı lacivertli takımın teknik sorumlusu Emre Belözoğlu kadroda değişikliğe gitmeye hazırlanıyor.

Emre Belözoğlu orta sahada değişikliğe gidiyor

Kanarya, ezeli rakibi Galatasaray’ın puan kaybetmesiyle birlikte Gaziantep FK karşısında kazanıp puan farkını 4’e çıkarmayı hedefliyor. Bu fırsatı iyi değerlendirmek isteyen Belözoğlu, farklı bir orta saha üçlüsü ile sahaya çıkacak.

Denizlispor karşısında; Luiz Gustavo-Ozan Tufan-Dimitris Pelkas, Yeni Malatyaspor maçında ise Luiz Gustavo-Ozan Tufan-İrfan Can Kahveci üçlüsü ile başlayan ve istediği verim alamayan genç çalıştırıcı, Yeni Malatyaspor karşılaşmasının 77. dakikasında oyuna aldığı Jose Sosa-Mert Hakan Yandaş-Dimitris Pelkas orta sahası ile Gaziantep maçına başlamayı planlıyor.

Forvette yine Samatta'ya görev verecek

Enner Valencia’dan memnun olan Belözoğlu, sağ kanatta görev vereceği oyuncuya henüz karar vermezken forvette ise yine Mbwana Samatta’yı oynatacak. 

Hangi oyuncular forma giyemeyecek?

Sarı lacivertli takımda tedavileri devam eden Diego Perotti, Mesut Özil ve Sadık Çiftpınar kadroda yer alamayacak.

Fenerbahçe’de 6 oyuncu sarı kart sınırında

Fenerbahçe’de 6 oyuncu sarı kart sınırında bulunuyor. Marcel Tisserand, Serdar Aziz, Caner Erkin, Dimitris Pelkas, Jose Sosa, Sinan Gümüş kart görmeleri halinde 18 Nisan’da deplasmanda oynanacak Başakşehir mücadelesinde takımdaki yerlerini alamayacak.

Senin için hazırladığımız haberler