Serdar Ali Çelikler: "Bertrand Traore soyunma odasında Emre Belözoğlu'na vurdu"

11.05.2023 - 08:53 | Son Güncellenme: 11.05.2023 - 09:02

Spor yorumcusu Serdar Ali Çelikler, Başakşehir'in Galatasaray'a 7-0 yenildiği ilk maçın devre arasında Bertrand Traore'nin Emre Belözoğlu'na yumruk attığını söyledi.

Serdar Ali Çelikler: "Bertrand Traore soyunma odasında Emre Belözoğlu'na vurdu"

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 33. haftasında Galatasaray, sahasında Başakşehir'i 1-0 mağlup etti. Bu karşılaşma sonrası sarı-kırmızılılar, galibiyeti doyasıya kutlarken Başakşehir cephesine hüzün hakim oldu.

VOLE'de yayınlanan Son Raund programında karşılaşmayı değerlendiren yorumcu Serdar Ali Çelikler ise Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu ile ilgili bomba bir iddiada bulundu.

"Sen beni sabaha kadar yalanla"

Çelikler, yaptığı açıklamada, "7-0'lık Başakşehir maçının ardından takımı sattın mı? Sattın. Soyunma odasında Hasan Ali Kaldırım'a "Bıdı bıdı" yaptın, kovdurttun mu? Kovdurttun. Bertrand Traore sana vurdu mu? Vurdu. Sen beni sabaha kadar yalanla." ifadelerini kullandı.

"Gerçekleri hepimiz biliyoruz"

Çelikler'in bu sözleri sonrası araya giren bir başka yorumcu Ali Ece, "Vurdu mu bir dakika ben onu bilmiyorum." dedi. Bunun üzerine Serdar Ali Çelikler, "Vurdu. Gerçekleri hepimiz biliyoruz." cevabını verdi.

İlgini Çekebilir
"Emre Belözoğlu, soyunma odasında takımdan özür diledi"
Habere Git

Belözoğlu'nun cevabı merak konusu

Bu sözler sonrası Emre Belözoğlu'nun iddialar hakkında yorum yapmayacağı merak konusu oldu.

Ne olmuştu?

Ligin 14. haftasında Fatih Terim Stadı'nda oynanan maçta Galatasaray, Başakşehir'i 7-0'lık skorla mağlup edip dikkatleri üzerine çekmişti. Bu maçtan sonra basın toplantısında oyuncularına ateş püsküren Belözoğlu, maçtan sonra yönetime istifasını sunmuş ancak bu istek kabul edilmemişti.

Hasan Ali Kaldırım, Mounir ve Traore ile yollar ayrılmıştı

Boz Baykuşlarda devre arası transfer döneminde ise Belözoğlu'nun tartışma yaşadığı öne sürülen Hasan Ali Kaldırım, Mounir Chouiar ve Bertrand Traore gibi futbolcular ile yollar ayrılmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler