Medipol Başakşehir'de Erdinç Sözer, 3-2'lik Galatasaray Maçını Değerlendirdi

05.04.2023 - 23:27 | Son Güncellenme: 05.04.2023 - 23:31

Türkiye Kupası'nda deplasmanda Galatasaray'ı 3-2 mağlup eden Medipol Başakşehir'de yardımcı antrenör Erdinç Sözer maç sonu değerlendirmede bulundu. İşte detaylar

Medipol Başakşehir'de Erdinç Sözer, 3-2'lik Galatasaray Maçını Değerlendirdi

AJANSSPOR - HABER

Türkiye Kupası çeyrek finalinde Galatasaray'ı deplasmanda 3-2 malup ederek yarı finale yükselen Başakşehir'de yardımcı antrenör Erdinç Sözer maç sonunda açıklamalarda bulundu.

Maçın ilk yarısında kırmızı kart gören Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'nun soyunma odasında takımdan özür dilediğini ifade eden Sözer, şu ifadeleri kullandı:

"Emre hoca takımı sahada yalnız bıraktığı için özür diledi"

"Çok güzel bir galibiyetle yarı finale yükseldik. Güzel bir maç oldu, iki takımı da tebrik etmek gerek. Yarı finalden sonra bir adım daha atarak finale yükselmek isteriz. Emre hoca takımı sahada yalnız bıraktığı için özür diledi."

Ne olmuştu?

Mücadelenin 38. dakikasında çizgiyi ihlal eden Belözoğlu, maçın hakemine yoğun itirazlarda bulundu. Maçın hakemi Kadir Sağlam ise genç teknik adama kırmızı kart çıkardı. Kırmızı kart kararının ardından saha kenarı bir anda karıştı. Karara çok sinirlenen Belözoğlu, saha kenarında adeta öfkeden çılgına döndü.

Yardımcıları devreye girdi

Hakemin kırmızı kart kararından sonra saha kenarında çılgına dönen Emre Belözoğlu’nu yardımcıları sakinleştirmeye çalıştı.

Senin için hazırladığımız haberler