Başakşehir’de en güçlü teknik direktör adayı Emre Belözoğlu

02.10.2021 - 00:23 | Son Güncellenme: 02.10.2021 - 00:37

Son dakika spor haberleri... Aykut Kocaman'ın istifasını sunacağını açıkladığı Medipol Başakşehir'de teknik direktörlüğe Emre Belözoğlu'nun getirilmesi bekleniyor.

Başakşehir’de en güçlü teknik direktör adayı Emre Belözoğlu

AJANSSPOR-HABER

Medipol Başakşehir’de teknik direktör Aykut Kocaman, Fatih Karagümrük yenilgisinin ardından yönetime istifasını vereceğini açıkladı. Bu gelişme üzerine gölser, turuncu-lacivertli ekibin takımın başına kimi getireceğine çevrildi.

Emre Belözoğlu, Başakşehir'e sıcak bakıyor

İhlas Haber Ajansı'nın (İHA) haberine göre, Başakşehir'de teknik direktörlük koltuğuna oturacak isim yüksek ihtimalle Emre Belözoğlu olacak. Medipol Başakşehir’de 2015-2016 ve 2019-2020 sezonları arasında top koşturan Belözoğlu da bu göreve sıcak bakıyor.

Göksel Gümüşdağ ile çok yakın

Emre Belözoğlu’nun Başkan Göksel Gümüşdağ ile arasının iyi olması ve kulübün iç dinamiklerini yakından tanıması da bu karardaki önemli etkenlerden. Ayrıca turuncu-lacivertli taraftarlar da 41 yaşındaki teknik adamın takımın başına getirilmesi için daha önce yönetime çağrıda bulunmuştu.

Çaykur Rizespor'u reddetti

Aynı şekilde TRT Spor'un yorumcusu ve deneyimli muhabiri Barış Yurduseven de Başakşehir'in Aykut Kocaman'ın istifasını kabul etmesi halinde Emre Belözoğlu ile anlaşacağını ifade etti. 41 yaşındaki futbol adamı Çaykur Rizespor'dan teklif aldığını ama kabul etmediğni açıklamıştı. 

Fenerbahçe'de 10 maçta 7 galibiyeti var 

Belözoğlu, Başakşehir'den ayrıldıktan sonra Fenerbahçe'ye önce futbolcu sonra sportif direktör ardından da teknik direktör olarak hizmet vermişti. Geçen sezon son 10 maçta sarı-lacivertlileri çalıştıran Emre Belözoğlu, 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi alırken takımı Süper Lig'i 3. sırada bitirdi. 

Senin için hazırladığımız haberler