Emre Belözoğlu takım oyununda değişikliğe gidiyor!

28.03.2021 - 13:55 | Son Güncellenme: 28.03.2021 - 16:46

Fenerbahçe haberleri... Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'de teknik direktör Erol Bulut ile yollarının ayrılmasının ardından yerine geçen Emre Belözoğlu, takım oyunu anlayışını değiştirecek. Belözoğlu, hücum ağırlıklı oyun planı üzerinde duruyor. Detaylar haberimizde...

Emre Belözoğlu takım oyununda değişikliğe gidiyor!

Barış ŞEHİRLİOĞLU-AJANSSPOR

Fenerbahçe’de teknik direktör Erol Bulut ile yolların ayrılması sonrası dümene Emre Belözoğlu geçti. Süper Lig’de kalan 10 haftada takımı Belözoğlu yönetecek. Sarı lacivertli yönetimin Belözoğlu’na karar vermesinde Türk futbolunu iyi bilmesinin yanı sıra camianın dinamiklerine hakim olması, futbolcular üzerindeki ağırlığı ve sorunları çözebilecek profesyonel olması baş etkenlerdi.

Belözoğlu takımda kaliteli ayakların çoğalmasını sağladı

Sahaya inme düşüncesinin olmadığını Bulut döneminde her seferinde dile getiren Emre Belözoğlu kulübün sıkıntılı sürecinde sorumluluk almaktan kaçınmadı. Sezon başında farklı kariyer planı olmasına karşın Fenerbahçe’den gelen sportif direktörlük teklifini kabul etmişti. Yeni yapılanma çerçevesinde yapılan 22 transferde etkili olan Belözoğlu takımda kaliteli ayakların çoğalmasını sağladı. Kadroda yer alan yıldız oyuncular büyük saygı duydukları ve iletişimlerinin iyi olduğu Emre Belözoğlu’ndan her fırsatta bahsetmeyi ihmal etmiyorlar.

Emre Belözoğlu yeni teknik ekibini belirleyecek

Yeni görevine başlayan tecrübeli futbol adamı, takımı ile çıktığı antrenmanlarda oyuncuları ile yakından ilgilenirken yeniden motivasyonlarını yukarıya çekmeye de çalışıyor. Sarı lacivertlilerin teknik sorumlusu Emre Belözoğlu birkaç gün içinde yeni teknik ekibini belirleyecek.

Emre Belözoğlu takımın oyun anlayışını da değiştirecek

Belözoğlu takımın oyun anlayışını da değiştirecek. Hücum ağırlık oyun planı üzerinde duran tecrübeli futbol adamı sahada önde basan, bol pozisyon üretmeye çalışan ve kompakt futbol oynamayı takıma yerleştirmeyi düşünüyor. Belözoğlu takımda forma adaletini sağlayarak bazı oyuncuları yeniden kazanmayı hedefliyor.

Camiada kredisi fazlasıyla olan Emre Belözoğlu sezon sonunda oluşacak lig sıralamasına göre Başkan Ali Koç ve yönetim ile değerlendirme yaparak yeni sezon için hangi görevde olacağına karar verilecek.

Senin için hazırladığımız haberler