Başakşehir, Henry Onyekuru'nun peşinde iddiası

29.03.2022 - 14:29 | Son Güncellenme: 29.03.2022 - 14:53

Süper Lig'de Avrupa kupalarına katılma mücadelesi veren Başakşehir'in transferde Galatasaray'ın eski futbolcusunun peşinde olduğu ileri sürüldü. İşte detaylar...

Başakşehir, Henry Onyekuru'nun peşinde iddiası

Süper Lig ekiplerinden Başakşehir, Galatasaray'ın eski yıldızı Henry Onyekuru'yu transfer etmek için kolları sıvadı. Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'nun Onyekuru transferini çok istediği bilinirken, Yunan basını konuyla ilgili detayları da aktarı.

Olympiakos'ta Onyekuru devri bitmek üzere

Emre Belözoğlu'nun gözdelerinden olan 24 yaşındaki Nijeryalı futbolcu Henry Onyekuru'nun Olympiakos macerası sona eriyor. Yunan ekibi performansından memnun olmadığı oyuncuyla yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

Bonservisiyle zor, kiralık olabilir

Sportime'ın haberine göre; Olympiakos, Emre Belözoğlu'nun ısrarla kadrosunda görmek istediği Nijeryalı futbolcudan 4,5 milyon Euro bonservis geliri bekliyor ancak Başakşehir cephesinin söz konusu rakamı ödeyemeyeceği belirtilirken transferin kiralama formülüyle gerçekleştirilmesine de sıcak bakılıyor.

İlgini Çekebilir
Başkan canlı yayında açıkladı: Başakşehir'den transfer teklifi aldık
Habere Git

İstanbul'a geldi

Bu arada Onyekuru'nun İstanbul'a gelmiş olması transfer dedikodularını da artırdı. Oyuncunun sosyal medya hesabından yaptığı İstanbul paylaşımlarına özellikle Galatasaraylı taraftarlar beğeni ve yorum yağdırdı.

Onyekuru'nun Olymipakos karnesi

Bu sezon Olympiakos formasıyla tüm kulvarlarda 27 maça çıkan Henry Onyekuru'nun sadece 1 gol ve 1 asisti bulunuyor. Takımıyla 2025 yılına kadar kontratı olan 24 yaşındaki Nijeryalının güncel piyasa değeri 7 milyon Euro.

Senin için hazırladığımız haberler