Emre Belözoğlu'ndan Alanyaspor maçı öncesi önemli karar

26.04.2021 - 11:31 | Son Güncellenme: 26.04.2021 - 12:16

Fenerbahçe’de teknik direktör Erol Bulut ile yolların ayrılmasından sonra takımın başına Emre Belözoğlu geçti. Sarı lacivertliler ile 5 maça çıkan Belözoğlu 4 galibiyet 1 beraberlik elde ederken yeniden şampiyonluk yarışında iddialı konuma geldi. Emre Belözoğlu, Alanyaspor maçı öncesinde önemli karar aldı. Detaylar haberimizde...

Emre Belözoğlu'ndan Alanyaspor maçı öncesi önemli karar

Fenerbahçe şampiyonluk yolunda perşembe günü deplasmanda kritik Alanyaspor maçına çıkacak. Bu mücadele öncesi direktör Emre Belözoğlu farklı bir karar aldı. Bugün Samandıra Can Bartu Tesislerinde Akdeniz ekibi ile oynanacak maçın hazırlıklarına başlanacak. Sarı lacivertli takım Salı günü Antalya’ya giderek Belekteki bir otelde iki gün önceden kampa girecek.

Fenerbahçe sezonun ilk yarısında oynanan maçta Alanyaspor’u 2-1 mağlup etmişti. Sarı lacivertliler karşılaşmada yüzde 29’luk topa sahip olma oranı ile oynamıştı. Maç sonunda ise Alanyaspor teknik direktörü Çağdaş Atan Fenerbahçe’yi eleştirmişti ancak o dönem sarı lacivertlilerde teknik direktör olarak görevde bulunan Erol Bulut skoru işaret etmişti.

Senin için hazırladığımız haberler