Emre Belözoğlu'ndan Fenerbahçe'ye eleştiri

Feride Kara
29.07.2022 - 00:22 | Son Güncellenme: 29.07.2022 - 00:39

Başakşehir, Maccabi Netanya'yı mağlup ederek UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde bir üst tura yükselirken maçın ardından Emre Belözoğlu açıklamalarda bulundu.

Emre Belözoğlu'ndan Fenerbahçe'ye eleştiri

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanş maçında Medipol Başakşehir, deplasmanda İsrail ekibi Maccabi Netanya ile karşı karşıya geldi. Sahasında 1-1 berabere kaldığı Maccabi Netanya’yı deplasmanda 1-0 mağlup eden Başakşehir, tur atladı.

Okan Buruk'un başarılı olmasını isterim

Maçın ardından konuşan Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu açıklamalarda bulundu. Belözoğlu "Okan Ağabey, benim için dünyadaki en değerli 2-3 insandan birisi. Paylaştığım çok şey olan biri. Hak ettiği bir yerde, başarılı olmasını isterim. Onun da iyi olmasını yürekten istiyorum."

Fenerbahçe'de sabırsızlık hala var gibi geliyor

 "Fenerbahçe bizim kulübümüz, başında değerli bir teknik direktör var. Enerjisi de Fenerbahçe'ye uyuyor ama Fenerbahçe'de sabırsızlık hala var gibi geliyor."

İlgini Çekebilir
Başakşehir İsrail'de turluyor, Emre Belözoğlu Avrupa'da iyi başlıyor
Habere Git

Biz memnunuz Mesut Özil'den

 "Pro Lisans konusu önemli ve değerli bir konu. Şart olan bir durum. Almak istiyorum. Önümüzdeki ay kurs açılacak. O kursun içinde olacağımızı düşünüyorum. Hak kazandık, davet gelirse katılacağız o kursa. Mesut Özil, 4-5 aydır takımla çalışmıyor. Önünde bir 20-25 gün daha olacak hazır olmak için. Biz de elimizden geleni yapıyoruz, o da elinden geleni yapıyor. Futbol oynamak istiyor. Biz memnunuz Mesut'tan. Sonunu iyi yapması gerekiyor kariyerinin."

Senin için hazırladığımız haberler