Emre Belözoğlu'ndan Galatasaray'a gönderme

19.02.2020 - 20:25 | Son Güncellenme: 19.02.2020 - 17:26

Fenerbahçe kaptanı Emre Belözoğlu, Galatasaray derbisi öncesinde açıklamalar yaptı. Belözoğlu, ne dedi? Galatasaray'a nasıl bir göndermede bulundu? Detaylar haberde...

Fenerbahçe kaptanı Emre Belözoğlu, Galatasaray derbisiyle ilgili olarak dikkat çeken mesajlar verdi. Futbolcuların moral depoladığı ve kaynaştığı yemekte kulüp televizyonuna konuşan Belözoğlu, Kadıköy'de sarı-lacivertlilerin üstün olduğuna dikkati çekerek, "Bu üstünlüğü koruyabilecek gücümüz var" dedi.

Emre Belözoğlu: "Üstünlüğümüzü koruyacak gücümüz var"

Bu tarz maçların havasının kendileri için her zaman farklı olduğunu vurgulayan Emre Belözoğlu, “Hafta sonu çok önemli bir maçımız var. Hem saha içinde hem de dışında elimizden geldiğince bu maça hazırlanmak zorundayız. Camiamızın da bildiği gibi bu tarz maçlardan sonra toplanıyoruz. Ferit Ağabey’e bizi davet ettikleri için teşekkür ediyorum. The House Cafe, benim gençliğimden beri en gözde mekanlardan biridir. Bugün de bizi ağırlıyorlar. Volkan Ağabey ve Ferit Ağabey’in de yıllarca arkadaşlıkları var. Fenerbahçe’ye hizmetleri olmuştur. Bu yemeği organize ettikleri için onlara teşekkür ediyorum. Biz de elimizden geldiğince arkadaşlarımızı motive etmek adına iyi bir organizasyon olduğunu düşünüyoruz. Maça yakın bir tane daha yapmayı düşünüyoruz. Zorlu bir maç olacak. Elimizden geldiğince son haftalarda kaybettiğimiz puanları telafi etmek adına inanıyorum ki arkadaşlarımız motive olacaklardır. Motive olacağız. Bizim için bu maçların havası farklı oluyor. Yıllardır sahamızda büyük taraftarımızın önünde üstünlüğümüz var. Bunu koruyabilecek gücümüz ve enerjimiz var. Taraftarımızı üzmeden evlerine göndereceğiz. Elimizden geldiğince onun için çalışıyoruz. Bunu bilsinler.” şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler