Emre Belözoğlu’ndan iddialı mesaj: “15-16 Mayıs'a kadar bu iş sürecek”

03.05.2021 - 23:03 | Son Güncellenme: 04.05.2021 - 10:36

Süper Lig’in 39. haftasında Erzurumspor’u 3-1 yenerek şampiyonuk yarışına devam eden Fenerbahçe’de Emre Belözoğlu maç sonu çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Emre Belözoğlu’ndan iddialı mesaj: “15-16 Mayıs'a kadar bu iş sürecek”

AJANSSPOR-HABER

 

Fenerbahçe, Erzurumspor’u 3-1’lik skorla geçerek şampiyonluk yarışında fire vermedi. Sarı lacivertlilerin Futbol A Takımı Direktörü Emre Belözoğlu karşılaşmanın ardından zirve mücadelesine değindi.  

Belözoğlu: Mükemmel oynadık

Belözoğlu, “Öncelikle kazandığımız için mutluyuz. Bulunduğum konum ve görev itibarıyla neresini iyi yaptık, nerede kötü oynadık değinmeye çalışıyorum. Bugün tek kelimeyle mükemmel oynadık” dedi.

'Erzurumspor sahamıza 25 kere gelmeyecek'

Takımında gördüğü eksikleri de dile getiren genç teknik adam şöyle devam etti: “Fakat baktığınızda rakipler farklı kazanıyor. Bizim gol beklendiğimiz 5'e yakın, 25 şut var ve 15 net pozisyon var. 50 kere ceza sahası içine girmişiz. Erzurumspor saygı duyduğumuz ve Yılmaz hoca ile çıkış yakalamış bir takım. Ama biz 15 pozisyon buluyorsak Erzurumspor sahamıza 25 kere girmeyecek.”

Emre Belözoğlu: Sonu iyi olacak

Bütün futbolcuların elinden gelen mücadeleyi gösterdiğini belirten Belözoğlu, “15 net pozisyona girmemize rağmen 4 net pozisyon verdik. Bunlar olumsuzdu bizim açımızdan. Sonuna kadar devam edeceğiz. 15-16 Mayıs'a kadar bu iş sürecek ve sonu iyi olacak. Bugün daha net bir oyun vardı. İlk yarıda daha fazla pas yaptığımız bir maç. Önümüzde 3 tane önemli bir maç var. Arkadaşlarımı tebrik ediyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Belözoğlu'ndan 3 yıllık anlaşma açıklaması 

Emre Belözoğlu, basın toplantısında ise "3 yıllık anlaşma imzalayacağınız söyleniyor. Yönetimle görüşme yaptınız mı? Devam edecek misiniz?" sorusunu şöyle yanıtladı:

"Soruyu geçmek istiyorum. Bizim konsantre olduğumuz şey bu sene. Hedeflerimiz bitmedi. Biz işin sonuna kadar bunu kovalayacağız ve bu işin sonunun iyi olacağına inancım tam. Galatasaray- Beşiktaş derbisinden çıkacak her sonuç bizi ilgilendiriyor gerçeğini düşünüyorum ama bizim maçımızın çok daha önemli olduğunu düşünüyorum. Ben 3 maçı kazandığımızda bu işin sonucunun iyi olacağına inancımın tam olduğunu bir kez daha vurgulamak istiyorum."

Senin için hazırladığımız haberler